Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
mary_96

....

Recommended Posts

Selinadie,,de ce-ai dat 8 la ultimul meu desen?? :spiteful: ??Fata nu o fi asha de reusida :o: ,dar restul e bine,nu????

:tomato: :pleasantry: te rog sa-mi spui si mie ce nu ti-a placut...... :-

Share this post


Link to post
Share on other sites

scz ca ma bag dar sunt destui care dau note de 1 si nu li se mai cere socoteala pt note.la cat de bine deseneaza nu ma mir si e dreptul ei.am primit un 9 de la cineva care avea numai desene facute din patratele si alte figuri geometrice dar nu conteaza nu i-am cerut socoteala pentru asta.m-am uitat prin galeria ei si am vazut ca a mai date note de 9 si altora.am tacut si nu i-am intors in nici un fel nota.voi nu v-ati saturat sa primiti note de 10 stiind bine ca desenul nu e chiar de 10???eu da! :D :salut:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lamuriti-ma si pe mine de ce aceste note sunt asa de importante, ca eu nu inteleg.

P.S. 8 e o nota buna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Io zic ca meritai mai putin de 8 dar acum..na! :salut:

Share this post


Link to post
Share on other sites

mda.poate ca am fost prea exagerata,dee... :) .. :dwarf:

Nu sunt eu desenatoarea populara;talentata la care va asteptati voi.(spun asta deoarece cred ca va asteptati sa fiu cea mai tare la desen ca sa comentez o astfel de nota :doh: :) Unii dintre voi sunteti ,,mai vechi" pe site-u' asta,stiti cum e cu notele.Eu de cand sunt aici,nu am avut parte de probleme sau ,,surprize" neplacute.

Nu ma astept insa numai la complimente,note mari si laude,sa stiti.Am intrebat doar. :no: Nu sunt buna in TOATE :jester: si nici nu vreau :bag:.La desen nu sunt foarte buna pe calculator,dar pe hartie stiu bine sa desenez :lol2: .

Ma asteptam sa imi iasa mai bine desenul acela de care vorbeaM dar eu cand desenez pe site-ul asta nu ma astept la performante.Incep sa desenez cate ceva,apoi imi vine o idee,o incerc si daca imi iese bine,o continui 8) :) .

Oricum:Kristina A.,de ce ti se pare normal sa primesti note mici(de ex:1)??? :fish:

...........E adevarat ca notele nu prea conteaza :o: Deseneaza cine vrea pe site :doh: :band: ,si banuiesc ca nimeni nu se asteapta sa primeasca note ca la scoala.

In fine,asta am avut de spus si o sa incerc sa ma abtin sa mai fac astfel de topic-uri ca vad ca lumea se intoarce impotriva mea. :rot: :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×