Sari la conținut
Forum Roportal
andreeaobre

Primi pasi pentru un designer de succes..

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna.as vrea sa intreb,daca stie cineva sa imi raspunda..vreau sa dau la facultatea de design din cluj.dar vreau sa stiu daca trebuie sa am ceva experienta inainte,sau daca trebuie sa am "lucrari" sau sa fii participat la ceva concursuri? am inceput de ceva vreme sa desenez schite si modele de haine (de orice tip ) din fel si fel de reviste (asta pt a-mi forma mana si imaginatia) si recunosc ca imi iasa bine. la desen sunt buna inca de mica..fapt ce imi ofera un avantaj in acest drum (asa am aflat)..as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac ,de unde si cum ar trebui sa incep,cui sa cer ajutorul pt ca imi place ceea ce vreau sa fac si vreau sa duc la capat aceasta dorinta. as fi bucuroasa daca mi-ar raspunde cineva,pt ca nu vreau sa pierd timp si teren :blink: va multumesc frumos si astept cat mai multe sfaturi. :good:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu pot sa iti dau un link pentru a te informa privitor la concursul de admitere la UAD.

 

http://www.uad.ro/web/ro/Admitere/Licenta/Inscriere/

 

din sumar;

Mediile generale de admitere obtinute de candidati la concurs sunt valabile numai la Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca si strict pentru specializarea la care au candidat.

Se pot inscrie la concursul de admitere absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat sau diploma echivalenta cu aceasta.

 

Pentru a deveni un designer de succes nu e suficient doar atat, stii asta! :roll:

Editat de lucrez!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru a deveni un designer de succes nu e suficient doar atat, stii asta! :)

 

mc frumos de sfaturi. dar daca te rog,poti sa fi mai explicit/a ? adica te pricepi? nu stiu.as vrea mai multe idei.:doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mc frumos de sfaturi. dar daca te rog,poti sa fi mai explicit/a ? adica te pricepi? nu stiu.as vrea mai multe idei.:cheer:

 

Sfaturile constau in adresa unde poti gasi tot ceea ce ai nevoie ca sa te inscrii la facultate. E primul pas.

Dupa aceasta, daca talentul, dorinta si munca te vor acapara , poti deveni designerul bun care aspiri sa fii. Dar nu uita: ai ales un treren dur, o lupta cu forte inegal repartizate. Cunosc multi designeri de moda originali, novatori, talentati, care nu au facut cariera din lipsa fondurilor necesare sau a gasirii unor sponsori . Pentru inceput ,e suficient sa inveti si sa dobandesti discilpina muncii. Incearca sa te folosesti si de calculator, programele de editare grafica iti vor fi de folos.

Aduna lucrari intr-o mapa pentru a le prezenta comisiilor, aduna poze dupa toate transpunerile pe material, fotografiate pe manechin de plastic daca nu ai model profesionist (exclus "pozeaza o prietena", nu tine...) si pune-le pe CD, prezinta-te la examen cu tot ce ai mai bun.

La asta ma refeream. Si inscrie-te la toate competitiile de gen, prezentari, expozitii, etc, asigurandu-te ca iti sunt protejate ideile, respectiv dreptul de autor.

Succes! :yam:

Editat de lucrez!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Auziti! Eu nu am fost la nici un prof. de pictura si ....desenez fain!!! am niste reviste witch si fac portretele lor (am vreo 10 portrete ) is super :flowers:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×