Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
waki

Fazele lunii

Rate this topic

Recommended Posts

Salutare

 

Construiesc un site - nimic nou - care contine mai multe tools-uri wiki - mici aplicatii web. Chestii care nu sunt permanent necesare, dar dupa care iti arde buza cand te lovesti de ele.

Acum o saptamana, mi-a venit ideea sa creez o aplicatie care sa calculeze faza si constelatia / zodia in care se afla Luna. Chestie de astronomie, nicidecum de astrologie.

I-am zis sotiei mele despre aplicatia pe care am facut-o, m-a felicitat si am crezut ca va uita in secunda 2 ceea ce i-am zis. Nicidecum. Se pare ca, intr-o discutie cu colegele ei de serviciu, una dintre ele, ceva mai in varsta si fara acces la Internet, era tare interesata sa faca rost de un calendar pentru tot anul viitor si cat a mai ramas din anul acesta cu fazele Lunii, explicandu-i sotiei mele ce importanta astrologica au ele in viata noastra cotidiana. Acum nu mai prididesc tot scotand la imprimanta calendare cu fazele Lunii in 'tz zeci de exemplare.

Am deschis acest topic cu scopul de a ma lamuri si pe mine ce reprezinta d.p.d.v astrologic fazele Lunii, cum ne influenteaza viata - in afara de insomniile din noptile cu Luna plina, buhuhu - si daca cunoasteti ceva site-uri sau carti unde pot gasi mai multe informatii pentru a le publica intr-o sectiune speciala a site-ului meu, cu acceptul autorilor, binenteles.

Pentru cei pe care ii intereseaza calendarul, faceti click aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesant si util.

Un calendar cu fazele lunii. Original, nu am mai intalnit un astfel de site ( de parca as fi cautat :roll: ).

Intr-adevar, e munca depusa in acel calendar. Felicitari!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×