Sari la conținut
Forum Roportal
vaca_cu_cabina

Acei oameni...cocalari & Pitzipoance

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

e doar un curent, care intr'o buna zi va disparea de la sine ... iar daca'i si ignoram, ziua aia va sosi mai curand decat credem .

 

hai mah

pe vremea noastra erau Nutty Marry

cu doo puncte deasupra lui y

daca PrYnTz3sA e fica lui Nutty ?!

e ?

moare ?

moare o lae.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Kontroversy, mai bine iesi decat sa jignesti pe altii, nici nu ne cunoastem si ma judeci x(

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Noi le spunem cocalari sau pitzipoance. Ei nu isi dau seama cat de penibili sunt si mentin ideea cum ca noi ii invidiem. Nu putem invidia prostia. Oare cum arata parintii acelor mucoase care apar in chiloti pe haifaiv ? Oare cum ar reactiona sa isi vada $hUkArImiL3 de odrasle cerand "comm plz" la niste poze impopotonate cu inimioare si stelute si cu expresile "sUnT o PrYnTz3sA sTyLaTa sHy d3 zDr3mTz3 iNvYdyAtHa"... Uofffffffff.....urasc oamenii astia....dar ce sa le facem. Traim in Rumeinia si tre sa ne obisnuim cu boss-ii stylati si pitzipoancele secsuase. :-

Parintii acestor "mucoase" paii...cum sa arate...le poti zari uneori la stirile de la ora 17, alea horror, la piatza, si la posta eventual cind te roaga sa le ajuti sa-si scrie numele pe vre-un formular. Daca te uiti bine vei constata ca desi sint multi de fapt n-au nici o legatura cu NOI decit prin faptul ca traiesc in preajma noastra. Nu pot sa spun ca-i agreez dar din pacate au ajuns sa ne reprezinte in mare masura in Lume, iar pentru conduita lor sintem si noi taxati oriunde ( vezi chestiunea italiana)Ei sint fericiti in starea lor si au propriul sistem de valori. Nu suntem compatibili.

 

Dacă tu te-ai fi născut

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
"sUnT o PrYnTz3sA sTyLaTa sHy d3 zDr3mTz3 iNvYdyAtHa"...

 

Ce-ai fata cu mine :- ?

 

 

aici subscriu. Suntem rezultatul mediului in care traim...

 

 

Off topic: tragi de fiare :focus: ?

Insuficient...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Bine zis! :salut:

Comportati-va voi exact asa cum credeti ca ar trebui sa se comporte un om "civilizat" si lasati-i p-ailalti in pace. E fix problema lor. Pitzipoanca se bucura atunci cand primeste atentie, fie ea si negativa. Daca simte ca nu o mai "invidiaza" nimeni (nu mai e buricul pamantului), pitzipoanca se intoarce in vagauna din care a iesit si moare in tacere.

Te deranjeaza gunoaiele de pe strada? Soferii nesimtiti? Nesimtirea, in general? Vrei o lume mai buna? Respecta-i pe ceilalti exact asa cum ai vrea sa te respecte si ei pe tine.

N-ai cum sa-i schimbi pe ceilalti. Toata lumea se plange, toata lumea stie sa arunce cu pietre, dar nimeni nu sta sa-si vada propriile pacate.

Editat de Scythe

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Hm...e plina Rumeinia de acei mutanti manelisti, care poarta ochelari de soare chiar daca e noapte sau chiar daca sunt in casa.... Acei ,,oameni" se autointituleaza Bo$$U`$hUkArU` sau PySyCuTzA cU FyTz3. Noi le spunem cocalari sau pitzipoance. Ei nu isi dau seama cat de penibili sunt si mentin ideea cum ca noi ii invidiem. Nu putem invidia prostia. Oare cum arata parintii acelor mucoase care apar in chiloti pe haifaiv ? Oare cum ar reactiona sa isi vada $hUkArImiL3 de odrasle cerand "comm plz" la niste poze impopotonate cu inimioare si stelute si cu expresile "sUnT o PrYnTz3sA sTyLaTa sHy d3 zDr3mTz3 iNvYdyAtHa"... Uofffffffff.....urasc oamenii astia....dar ce sa le facem. Traim in Rumeinia si tre sa ne obisnuim cu boss-ii stylati si pitzipoancele secsuase. :salut:

 

 

Not shuk@r enough. T@L3ntu' lipseste cu desavarsire.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×