Sari la conținut
Forum Roportal
ArTiStul

Suceava

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Suceava e un oras al blocurilor si betoanelor, chiar si in plin centru

Mai ales in plin centru!

 

Dar Ou ca al nostru nu mai are nimeni... (w00t)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

din moment ce de pe vremea lui ciuruitu nu prea s-a construit nimic, aproape toate orasele sunt "ale blocurilor si ale betoanelor", orase comuniste. totusi vizitant si alte orase cu diferite ocazii :crazy: am constatat ca in suceava mai este si ceva spatiu verde (w00t)

 

gata, merg sa vad oul :o: ;) :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot iti place sa faci poze, ar trebui sa pui una cu tirbusonul (cel de langa ou).

Poate asa aflu si eu ce dracu reprezinta...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 16 ore, gargbird a spus:

Suceava - sat cu blocuri și cu un primar veșnic, provenit din satul Prelipca, fost tractorist, acum probabil doctor în drept, cu un debit verbal impresionant, invers proporțional cu realizările din cele 4 mandate.

Centrul orașului e betonat sălbatic, blocurile sunt de tip comunist, urâte în draci. 

Accesul peste râul Suceava către centrul comercial din fostul CET se face pe un singur pod. În weekend și în zilele de sărbători e crimă și pedeapsă dacă ai ghinionul să te afli în trafic. 

Între Iulius Mall și intrarea în oraș sunt aproximativ 4 kilometri. Închipuiți-vă că au fost zile când pur și simplu am întors mașina și am plecat înapoi acasă, deoarece coloana de mașini se întindea cu încă un kilometru în afara orașului!

Bineînțeles că bisericile ies în evidență în toate colțurile. No comment. 

 

 

 

Era pacat sa nu apara descrierea si aici :biggrin:

Sunt curios cine a considerat o idee buna (ne)functionarea semaforului din Burdujeni, intersectia cu iesirea spre Salcea. E de cativa ani pe galben intermitent, se face rosu SIMULTAN pentru cele 4 intrari, pentru a traversa pietonii, apoi revine la intermitent. Nu inteleg, si cred ca la fel de destepti ca si mine, sunt cei care au luat "decizia". Adica las-o pe maine, ca azi mi-e gandul la... nimic.

Suceava e singurul oras prin care umblu mereu, dar nici acum nu-l cunosc. E dezgustator, ma orientez de acasa cam pe unde am treaba, imi tin respiratia prin el, apoi fug direct acasa, sau in alta parte. Nu-ti prea vine sa te plimbi prin el, nici ca pieton. Are asa un aer de centura ocolitoare.

Apropo de aer, ma jur ca mi-e dor de mirosul (poluarea)  de la combinat. Asa stiam ca am ajuns in Suceava. Eram copil, nu faceam des calatorii, si imi placea senzatia aia de Cernobil, pe care mi-o dadea Suceava. Ca pe langa uratenia prezenta si acum, era mirosul ala :w00t:

Cel mai des am avut treaba la RAR si inmatriculari/permise. Confirm 100% cele aparute la stiri, despre aceste servicii. Bonus, va zic ca au si mecle&comportamente de tarani, "persoanele de contact". Ca functionari suna prea bine. Nu treci de ei, pana nu pui ceva. Ceva fiind cam un salariu minim romanesc. Problema se extinde si in alte sisteme, nu doar drpciv.

 

 

Interesant este ca acum nu se mai aude nimic de ancheta, inculpatii probabil ies nevinovati pe usa din spate, vor fi mustrati verbal, mutati la birouri mai ferite...

#Hai in Bucovina!

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Confirm mirosul. 

Miroase a bășină proaspătă. Jumătate de oraș miroase așa, depinde încotro bate vântul. 

E a opta minune a lumii. Suceava - Orașul Flatulențelor. :lol2:

Să zic și de ciori? Probabil sunt milioane de ciori în zona Ambro - Dedeman. Când se ridică, se întunecă cerul, la propriu.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×