Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Sa purtam o discutie. De fapt, eu nu vreau o discutie, vreau sa fiu contrazis. Si nu cu argumente de minte ingusta de genul "ca asa zic eu" ci cu argumente solide, LOGICE.

Vreau sa vorbesc despre jumatatea noastra, a barbatilor, si anume, femeile... Stiu ca forumul este in mare parte condus de femei, dar stiu in aceeasi masura ca aceia care au curentul, cablurile si fondurile sunt barbati... Asta e...

Deci, ca in filmul cu Mel Gibson... Ce vor femeile ?...

Vor pe X, aici , acum si pana se plictisesc de el, pentru ca apare Y care e mai interesant. De ce pe X, pentru ca asa vor ele. Exista X standard ? Spre deosebire de specia noastra, la ele X nu este standard, desi exista modele masculine unanim acceptate, dar nu au aceeasi greutate ca modelele feminine.

Care este scopul ?... Iubire, tandrete ??? Pe dracu' ! Da, ati citit bine ! Pe dracu' ! Scopul este strict acelasi ca si la noi. De ce a implementat mama natura sentimentele adanc in fiinta lor ? Ca sa nu isi paraseasca copii ! Nu ca sa nu isi paraseasca/schimbe partenerii ! E chiar contraindicat sa ramai cu acelasi partener - daca altul va putea participa cu material pentru un pui mai sanatos, mai rezistent si mai puternic ?...

Alta problema tangentiala... Sunt satul de generalizarea ca femeile vor iubire, barbatii sex. Chiar satul. Ambii vor sex. Iubirea e ceva de genul parola pentru sex. Plus ca sunt doua arme diferite si specifice. Barbatii folosesc sentimentele impotriva femeilor, femeile folosesc sexul impotriva barbatilor. E vorba de control si de cine iese deasupra. La inceput societatea umana a fost matriarhala. E, uite ca dupa o vreme barbatii si-au dat seama de forta fizica mult superioara, de controlul asupra emotiilor, pe care la nevoie le pot ignora si au preluat controlul. In societatea egipteana timpurie femeile erau legate cu un lant/sfoara de un stalp al casei si stateau acolo. In societatea grecilor femeile erau date in jurul varstei de 12 ani unuia de 40-50 care le explica si le arata ce si cum, prin casatorie bineinteles si asta pe principii economice (daca nu aveai bani luai o oaie). Anticii stiau ei ce stiau.

In lumea de azi toti devin din ce in ce mai nefericiti. De ce sunt nefericite femeile ? "Pentru ca il iubesc!" Ce tampenie ! Sa iubesti ceva ce nu poti avea... Ce ai langa tine nu e bun, e plictisitor, mai buna vrabia de pe gard decat cioara din mana. Pai stai ca sa vezi ca nu merge asa, ca nu se poate, ca nu ai cum... Ce conteaza ? Eu il iubesc si voi face pe dracu' in patru sa il am - indiferent ce va fi nevoie - isi va da seama si ma va iubi si el pe mine ! Bine si cine este acest EL ? Este cel pe care il vreau ! Dar uite, umbla o gramada pe langa tine, ei ce au ? Nu ! Eu vreau cu asta cu care vreau eu, cand vreau eu, de cate ori vreau eu si cum vreau eu, iar cand nu vreau eu, el sa stea cuminte intr-un colt sau sa faca ce vreau eu ! Mai, fato, dar nu exista asa ceva, tu vrei un robot cu penis care sa arate ca (puneti fiecare numele actorului masculin sex-simbol preferat). Exista ! Doar ca nu l-am gasit, asa ca mai astept. Pai aia 20 dinainte ? Erau niste porci, voiau doar sex si atat. Pai si de ce stateai ? Pentru ca eram proasta. Si acum te-ai desteptat ? Da. BA NU ! O fiinta ilogica, incapatanata peste masura, cu un camp ingustat de miopii vad bine prin comparatie, controlata de altceva decat de gandirea rationala nu se desteapta niciodata. Daca un barbat poate evita sa faca aceeasi greseala de 2 ori, o femeie va face aceeasi greseala pana la moarte, chiar daca va constientiza ca e o greseala, ii place asa. O viata fara suferinta e ca o friptura fara sare.

Era pe undeva pe forum o carte scrisa de un american despre cum sa cuceresti, sa devii mascul alfa si alte tampenii de genul. Si acolo erau 2 idei de baza, singurele care merita retinute si aplicate : teama cea mai mare a femeii : sa fie numita "curva" - inca din scutece i se baga in cap ideea - fa ce vrei da' sa nu ajungi curva, si a 2-a idee - ele au nevoie constant de stimuli emotionali, de orice natura - un om care nu le provoaca nici o emotie nu are nici o valoare.

Concluzie (temporar): Femeile vor acelasi lucru ca si barbatii, desi nu vor recunoaste nici bagate in sac si batute de 20 de pugilisti. Vor SEX ! Dar, pentru ele trebuie indeplinite cateva conditii : sa fie cu ala cu care vor ele (alegerea e irationala, asa ca nu conteaza cum arati sau ce stii sa faci), sa fie cand vor ele, de cate ori vor ele si sa se ajunga acolo pe baza de minciuni frumoase (tandrete, sentimente, distractii finute, glume dragute s.a.m.d.). Nu vor recunoaste in vecii vecilor asa ceva, si tocmai d-aia vreau sa fiu contrazis - RATIONAL ! E ca mine - demonstreaza-mi ca nu e asa si imi voi cere scuze si imi voi pune cenusa in cap - dar demonstreaza-mi LOGIC ca eu gresesc. Si va rog sa nu imi raspundeti chestii previzibile de genul : De ce crezi asta ? De unde stii ? Da' cate relatii ai avut tu de esti asa pornit ? Tu nu ai sentimente pentru iubita ta ? si alte prostii de genul. Ceva RATIONAL - nu incercati sa apelati la sentimentele mele - pe topicul asta nu am asa ceva. Daca nu are nimeni nimic de zis sau raspund doar barbati voi considera ca am dreptate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Raspuns neargumentat din aria "ca asa zic eu". Nu vreau sa par lipsit de maniere, dar rezultatul este acelasi - doar ca unii vor sa sara pasii si alti vor sa ii lungeasca - eu nu am scris nicaieri ca femeile nu vor sex, am scris altceva, plus ca nu am deschis topicul ca sa mi se dea dreptate. Apreciez ca esti realista si ca ti se pare ok, ce am scris - deci vrei sex iar ca sa se ajunga acolo trebuie respectate conditiile enumerate. Bun. Ideea cu vrem si altceva e neinteresant ce altceva vreti cand si cum, si reciproca e valabila.Astept sa fiu contrazis.

P.S. Cand te voi invita la o cafea crezi ca o voi face de prietenos ce sunt ?

 

Femeile vor acelasi lucru ca si barbatii, desi nu vor recunoaste nici bagate in sac si batute de 20 de pugilisti. Vor SEX !

 

Permite-mi să-ţi spun că mă doare-n cot dacă eşti au ba lipsit de maniere. Dacă vrei să-ţi asculţi doar ecoul minţii tale, atunci nu mai deschide, frate, topic. Strigă-ţi

Editat de diclona

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Permite-mi să-ţi spun că mă doare-n cot dacă eşti au ba lipsit de maniere. Dacă vrei să-ţi asculţi doar ecoul minţii tale, atunci nu mai deschide, frate, topic. Strigă-ţi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Tocmai, vreau sa fiu contrazis. E simplu. Ecoul mintii mele esti tu daca imi dai dreptate. Din aria " ca asa zic eu" mai bine nu imi raspunzi. Zi faina si tie! Tipic si de asteptat. :pardon:

 

Ce n-ai

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Si atunci de ce vaietele si drumul complicat in loc de un drum simplificat ? Si de ce totul pe baza unei fixatii pur irationale ?

 

Pe principiul alpha-male. De asta am spus "ŞI", că nu ne mulţumim doar cu sexul. :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×