Kirodut 19 Report post Posted November 4, 2008 asa si? Share this post Link to post Share on other sites
New Task 8 Report post Posted November 4, 2008 mda.... americani idioti.. experiente cretine.. Share this post Link to post Share on other sites
Two 1994 Report post Posted November 4, 2008 mda....americani idioti.. experiente cretine.. Taci ma. ca se incearca de creerea unei noi rase umane..mai inteligente. :P Si daca nu iese ca lumea ..macar au figuranti pentru continuarea filmului ala cu mutantii.. :santa: Share this post Link to post Share on other sites
MissHyde 43100 Report post Posted November 4, 2008 Doamne pazeste... :santa: 1 Share this post Link to post Share on other sites
New Task 8 Report post Posted November 4, 2008 Taci ma. ca se incearca de creerea unei noi rase umane..mai inteligente. :P Si daca nu iese ca lumea ..macar au figuranti pentru continuarea filmului ala cu mutantii.. :santa: uiite ca la asta nu m-am gandit... hmm.. Share this post Link to post Share on other sites
Two 1994 Report post Posted November 4, 2008 (edited) uiite ca la asta nu m-am gandit...hmm.. Auzi..asa offtopic. Mi se pare mie sau "sabia" ta ..e orienta in jos?! :santa: :P Pare cam..imuiata. ;) Edited November 4, 2008 by laurent-III-rd Share this post Link to post Share on other sites
Enki 25422 Report post Posted November 7, 2008 (edited) Siamezii pot fi uniti mai mult sau mai putin. Aici e mai mult. Atata tot. Nimic paranormal, nimic misterios. Edited November 7, 2008 by Enki 1 Share this post Link to post Share on other sites