Sari la conținut
Forum Roportal
cristian_k83

Kinetoterapie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

Incep prin a spune ca personal, am gasit multe rezolvari prin intermediul forumului. Asadar sper si de data aceasta, ca cei ce mai bantuie aceste pagini de net, sa discute pe tema aceasta.

In urma cu 2 ani, am terminat facultatea de kinetoterapie din cadrul sportului. Am tot cautat de lucru in acest domeniu, si am gasit numai usi inchise, voit, ori din pura intamplare. Asadar in primavara aceasta am gasit in Italia un contract, care s-a dovedit a fi mai dificil decat credeam. Probleme cu recunoasterea documentelor, dpdv al ministerelor sanatatii dintre tari. Ma rog... cica suntem europeni, dar nu tocmai... tipic romanesc.

 

In fine. De ceva vreme ma bantuie un gand, de a-mi deschide propriul cabinet. Locatia, e mai buna decat credeam, zic eu! Se pare ca pot face rost de un spatiu intr-un dispensar comunal. Am uitat sa precizez ca sunt de la tara... ma rog, in orasul apropiat nu prea sunt, dar si chiriile sunt mari, apoi sa transformi un spatiu de locuit, ori cu alta destinatie intr-unul medical, e dificil... etc. Birocratie!

 

Intrebarea mea vine abia acum... Stie cineva... poate din colegi de breasla, cum pot realiza ceea ce doresc??? Ma refer aici la documentatie, si alte acte.

 

Mentionez ca am drept de libera practica obtinut de la DSP, diplome peste diplome, master... etc... fac si doctoratul daca e nevoie... glumesc :good:

Asadar... poate discutam pe aceasta tema... astept pareri, sugestii, etc.

Va salut!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vezi Ordonanta de Urgenta nr.83 din 19 iunie 2000 privind organizarea si functionarea cabinetelor de libera practica pentru servicii publice conexe actului medical, aprobata cu modificari de Legea 598 din 31 octombrie 2001

 

exista si reglementari referitoare la stimularea medicilor de a infiinta cabinete medicale in zona rurala

 

ai zis ca ai identificat un spatiu in cadrul unui dispensar, vezi in proprietatea cui este, probabil apartine de consiliul local. Spital aveti acolo?

 

ai putea sa te asociezi ca forma de organizare cu un cabinet de ortopedie, poti face contracte de colaborare cu cabinete medicale sau spital daca este.

 

sunt mai multe variante, depinde ce vrei.

trebuie sa aveti si voi forma de organizatie profesionala ceva Ordin al kinetoterapeutilor sau de genul si ai putea obtine informatii despre modalitatea cea mai avantajoasa pentru prestarea acestor servicii.

e mult de discutat

Editat de fulgdenea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Merci frumos... mi-ai deschis ochii cu privire la ordinul kinetoterapeutilor. Chiar am sa ma interesez. Am citit si textul ordonantei mai sus mentionate. Nu stiam de ea...

 

Locatia este intr-un imobil destinat serviciilor medicale... dispensar mai mare. E plin de cabinete medicale particulare, si de o farmacie.

 

Merci de informatii, daca mai sunteti kineti prin preajma si mai aveti informatii... impartasitile cu noi!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×