Sari la conținut
Forum Roportal
corto

Helló! Magyar music!

Postări Recomandate

254942231_440629850751946_1956103648059679808_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-5&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=2WWuH8SuXa4AX9fuGMZ&_nc_ht=scontent.fphx1-1.fna&edm=AN6CN6oEAAAA&oh=eab7fa7f2f80d87474251c6d881baebc&oe=6193FEBB

http://koncertmagazin.hu/kedd-ota-korhazban-apoljak-kobor-janost-az-omega-enekeset/

Daca si pe acest om il pierdem ... ca nu s-a vaccinat desi avea 78 de ani si jumatate, vom plange multi si mult.   De Marti seara este in spital.   Familia nu vrea sa anunte nimic despre starea interpretului din grupul OMEGA Janos Kobor.     Se aude ca merge spre bine cu recuperarea, dar sint vorbe neoficiale.    

Aceasta melodie imi era  cantat de ingeri de cateva zile in versiunea de pe lumea cealalta, doar de orchestra, suna mult mai impresionant.    

 

*****

Un alt mare reprezentant al muzicii maghiare este in mult mai grava situatie in spital, Szikora István, cunoscut ca Bunyós Pityu in muzica.   Mama acestuia a murit recent de COVID.

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Saweetie performs at the European MTV Awards in Budapest, Hungary, Sunday, Nov. 14, 2021. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

https://www.yahoo.com/entertainment/mtv-emas-ahead-budapest-despite-213047659.html?fr=sycsrp_catchall

La Budapesta s-a organizat MTV-EMAs premierea muzicienilor  gay and toti din categoria LGBTQ desi ei s-au exprimat clar ca sint impotriva acestori organizatii libertine.

M-am uitat o vreme scurta dar nu mi-au placut, nu fac parte din viata mea asemenea muzicieni.    Aratau mai scarbosi decat era necesar.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Kóbor János kórházban, az Omega imádkozik / fotó: Blikk, Pozsonyi Zita

Membri grupuluii OMEGA au chemat publicul Sambata seara intre orele 10 -11 sa participe la o rugaciune comuna si ganduri pozitive, in semn de prietenie ca sa ajunga undele de urari la vocalistul  Janos Kobor care este spitalizat de 2 saptamani deja iar acasa a fost bolnav cel putin 2 saptamani.   Ar fi ultima stire despre celebrul pacient internat, sotia nu vrea nimic sa iasa din intimitatea lor intre oamenii lumii.   Ca si nevasta lui Schumacher si asta vrea sa ascunda adevarul in ca o vreme.   Atunci de ce vrea rugaciuni ma intreb???    Precis a dat comanda la haine noi de doliu sau de mireasa!!!   Pacat ca ascunde adevarul de la public care le-a platit existenta si luxul cumparand CD-uri si bilete de concerte si alte efecte,  ca OMU' rock-ului nu era preot ca are nevoie doar de intimitatea manastirii, a trait in public intre oameni.  Doresc recuperare rapida si sanatate lui Janos Kobor!!!    

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×