Sari la conținut
Forum Roportal
crocobaur

Secretul din borcan

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Persoanele cu aceste BOLI nu ar trebui să mănânce castraveți murați

Dacă aveți hipertensiune arterială sau orice problemă de sănătate cardiovasculară sau cardiacă, murăturile nu sunt cea mai bună alegere. Asta din cauza nivelului de sodiu. În caz că vă este poftă, indicat este să le spălați de sare înainte de masă.   

Potrivit sursei, un medic subliniază că dacă murăturile sau castraveții murați sunt bine fermentate, sunt o sursă bună de probiotice.

„Probioticele au beneficii cu adevărat solide pentru sănătate, sunt bune pentru creier și dar și pentru sănătatea intestinului.”

Prof. univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi spunea că murăturile fermentate au foarte multă vitamina C.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/bautura-banala-care-bate-orice-energizant-din-2339964.html?utm_source=Site&utm_medium=Fanatik&utm_campaign=CrossExtern

Poza asta este atat de atragatoare ... ca-mi vine sa deschid un borcan de ceva desi n-am chef pe moment.

Zeama de muraturi este un medicament natural, stiam de multa vreme si chiar am cumparat o varza mare sa-l pun la murat sa devina Probiotic.

Evreii ne scumpesc accesul la doctori, adica asigurarile, va trebui sa ne descurcam cum putem, precum in biblie!!!  E rau ca n-am asa ceva in casa

un exemplar de scriptura sfanta.    

 

Editat de The Unknown
acri-te-ar moartea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

th?id=OIP.vehmAxb8HH59j1KSWJmgGQHaDS&pid=Api&P=0&h=220  

Asta este ARTA ... nu ce a creat Picasso sau Brancuzi = Brâncuși, asa pronunta americanii numele marelui Roman!!!

O noua fabrica de conserva va angaja doar femei cu experienta in bucatarie si langa butoiul de Varza Acra, dar se cere si

un Grad de Specializare in fiert Magiun ca Zacusca are multa ceapa si usturoi.   Nu trebuie computer sau zeci de cuvinte

pe minut de scris pe masina sau Keyboard, cunostinte de Chimie doar de facut diferenta intre Sare si Piper este dezirabil.

Parca a mai avut Romania firma din asta mai demult dar atunci s-a angajat sateni din zonele rurale aduse cu forta in orase

in blocuri, ca sa doneze CONTRA favoruri tot ce aveau in satele natale si au devenit DOAMNE in oras.  Era sa uit ca mai si

EXPORTA in toata Europa din cele mai bune feluri de toate alea dar era o Tocana de Legume numit GHIVECI, nu stiu de ce,

dar nemtii inca n-au uitat gustul desi l-au mancat in 1970.   Si in Elvetia se vindea alea toate intr-un loc pentru muncitorii

straini, Yugoslavi si Unguri erau clientii cei mai multi ca era mult mai ieftin decat in Romania, Salamul de Sibiu mai ales.

Nu concura cu marfurile Elvetiene, dar sustinea VIATA si dadea forta de munca amaratilor de la lopata sau roaba pe santiere.

fanatik.ro detaliaza toate aspectele noului projekt de prelucrare al produselor agricole de calitate superioara!!!  

Tin minte in timpul Practicii Agricole cat il sortam toate alea sa fie de super calitate pentru Germania de exemplu.   

In 1994 am intrat intr-un magazin in Germania sa cumparam ceva si la intrare erau cartofii in gramada adus de pe camp si 

pamant si balegar din care aveau de ales clientii SuperMarket-ului, in RO pe vremuri treceau doar ardeii grasi cu 4 colturi perfecte iar acolo era la fel la, mare gramada, putregai si toate alea pe langa legume, ca erau culese mecanic, atunci nu

era inca liber la munca in Germania sau in west.   

In localuri era un fum de tigara ca nu vedeai pe cel de langa tine, si nu exagerez, la fel era si pe terase.

Succes la bizniz si luati-va retetele cu voi la munca, femei talentate in muraturi si dulcituri!!!    

Editat de The Unknown
n-am nevoie de poze taranesti, voila!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

7 Eating Habits for a Healthy Gut as You Age

7 Fermented Foods Scientifically Linked to Better Health

Fermented foods are having a moment in the spotlight, and rightfully so. Between claims of these foods being linked to better gut health, mental health, and a slew of other aspects of our overall health, it is no wonder why people are happy to pile sauerkraut on their sandwiches or add kefir to their morning smoothies.

Fermented foods undergo a process where added bacteria or yeast break down natural sugars. Once the food or drink is fermented, we are left with a probiotic-containing product that may benefit our health in a variety of ways. Most recently, a study conducted at Stanford School of Medicine showed that eating a diet rich in fermented foods for just 10 days resulted in a more diverse gut microbiome, meaning that the gut has a better balance of "healthy bacteria." Because of this, the same people experienced an improved immune response. Other data shows that fermented foods may offer anti-inflammatory benefits, blood pressure-lowering effects, and more.

If you are wondering which fermented foods should have a spot in your diet if want to reap the benefits that these functional foods can provide, here are seven fermented foods scientifically linked to better health. Read on, and for more, don't miss 5 Best Morning Drinking Habits To Support Gut Health.

msn.com   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×