Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
sfantul_calinic

Premierul Calin Popescu-Tariceanu si-a declarat Fundatia, de utilitate publica

Premierul incalca legislatia romana in viguare  

3 members have voted

 1. 1. Sunteti de acord cu abuzul de putere?

  • Da
   0
  • Nu
   3
  • Ma abtin
   0


Recommended Posts

Premierul Calin Popescu-Tariceanu si-a declarat Fundatia "Institutul de Studii Liberale", ca fiind de utilitate publica, asigurandu-i astfel finantare de la stat.

 

Asociatia "Institutul de Studii Liberale" a primit acest statut printr-o hotarare data recent de executiv, cu toate ca, in septembrie 2007, guvernul aproba un proiect de lege care interzicea ONG-urilor de utilitate publica sa desfasoare activitati politice sau de sprijinire a unor partide, precizeaza Mediafax citat de Evenimentul Zilei .

 

In Registrul National al ONG-urilor, fundatia, finantata mult timp de omul de afaceri Dinu Patriciu, apare ca fondata de Calin Popescu-Tariceanu, alaturi de alti cativa liberali. Intre ei, ministrii Cristian David si Mihai Voicu, dar si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. Cei doi ministri se numara, de altfel, printre membri Consiliului Director al ISL, al carui presedinte este Constantin Balaceanu-Stolnici.

 

Prin noul statut, acordat pe termen nelimitat, fundatiei liberale i se asigura practic atat bani de la bugetul de stat, cat si dreptul de a i se atribui in folosinta gratuita bunuri proprietate publica.

 

De un tratament similar s-a bucurat recent si una dintre fundatiile PSD-ului, care, ca si ISL, a aparut constant inclusiv printre sponsorii partidului in campaniile electorale anterioare.

 

In iulie, guvernul acorda aceleasi privilegii Fundatiei "Institutul Social Democrat Ovidiu Sincai", condusa de Adrian Nastase si Adrian Severin. "Prin declararea ca fiind de utilitate publica, activitatea Fundatiei va fi imbunatatita, venind astfel in sprijinul dezvoltarii educatiei civice", isi argumenta guvernul hotararea.

Sursa Ziare.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Asa,si?

***

Cum vine? Asa si?

pe cand Casele de Ajutor ale Pensionarilor sunt declarate simple ONG-uri, sau chiar cooperative,

actualii POLITRUCI, CHIAR FAC ABUZURI :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites
***

Cum vine? Asa si?

pe cand Casele de Ajutor ale Pensionarilor sunt declarate simple ONG-uri, sau chiar cooperative,

actualii POLITRUCI, CHIAR FAC ABUZURI :o:

 

 

Daca spun iarasi , "da,si"? o sa scri acum cu albastru? :haha:

Santem la corida? Atunci spun "ole" :spiteful:

Edited by Kahila

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×