Sari la conținut
Forum Roportal
full_fire

caut priovider

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna,

 

prin tro firma germana lucrez in romania. Am o garsionera la Campina si caut pt mine un provider. mam informat pe net si am dat de Clicknet de la Romtelecom. Acum mia recomandat un coleg UPC.

 

Pt mine e principal sa am o legatura stabila la net. Net-ul se foloseste pt VoiP in germania, Mail si Web. Nu am nevoie de viteza tare mare, intre 2M si 6M e ok pt mine.

 

Ce parere aveti de Clicknet si UPC. Ce puteti sami recomandati.

 

Meltumesc pt posting.

 

Salutare

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La Voip am un provider din germania. se numeste voipsunt. acolo am 180 de zile telefon gratuit in reteaua germana(fix). dupaia ma costa 1 cent pro minut. sau fac un account nou si am din nou 180 de zile gratuit.

 

Si mie mi se pare ca clicknet e mai bun ca upc.

 

Salutari

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

vreau sa va povestec scurt cum sa installat clicknetul. Adica sambata dupamasa vine D-nul de la clicknet si aduce un "Modem" Speedtouch cu ethernet. El a configurat acolo ceva, dar nu am fost atent. Ca sa am Wirless am un WLAN Router de la Linksys cu mine. Dupa ce el spune ca internet-ul merge, ma conectez cu laptopul pe Linksys si bag Username si Password pt Internet.

 

dar internetul nu merge. Intreb pe D-nul de la Clicknet, Speedtouch este MODEM sau ROUTER??? E definitiv Modem, spune el. El im povesteste ceva de IP si, si, si .....Pana la urma am descoperit ca Speedtouch-ul este un ROUTER care a fost configurat la ip-ul 192.168.1.1 si acolo sa depus Username si Passowrd. Aproape 2 ore mam chinuit, cu prostia asta. Daca spune d-nul ca este Router era o chestie de 5 min.

 

Pentru mine a fost o experienta interesanta cu Clicknet. Cu internet del la Clicknet sat tare multumit, Up- si Downloadul merge excelent. VoIP in germania la fix si mobil e perfect.

 

Adica atata de la mine

Toate cele bune

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mah uite de ce uneori strica sa intrebi...eu mi-am instalat singur totul dupa carticica de intructiuni si a mers foarte usor...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×