Jump to content
Forum Roportal
catherinedeneuve

Sexplotation

Rate this topic

Recommended Posts

Mi-ar placea sa mai gasesc fani ai filmelor RetroErotica. Cineva sa aprecieze filme ca Vixen, Beyond of the Valley of Dolls sau Super Vixen ale lui Russ Meyer, dupa parerea e geniul filmelor sexploitation. Sau filmele lui Jesus Franco sau ale lui Sarno, Eugenie cu Marie Liljedahl, Seduction of Inga. Imi place foarte mult cum sunt facute. Caligula cu Peter O'toole e grozava.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Macron a demarat procedura de RETRAGERE a Legiunii de onoare producătorului american Weinstein

 

Macron s-a arătat indignat vis-a-vis de scandalul declanşat de vedetele de la Hollywood unde acuză că au fost abuzate şi hărţuite sexual de către un mare regizor. Din acest motiv a demarat procedura de a i se retrage o decoraţie importantă a Legiunii de onoare. 

 

Şi pentru că în America s-a declanşat un război total împotriva regizorului Harvey Weinstein, preşedintele Franţei a anunţat  că "în calitatea sa de Mare Maestru al Ordinului, a demarat procedura de retragere a Legiunii de onoare producătorului american  Weinstein, acuzat de hărţuire sexuală, agersiune sexuală şi viol... de mai multe femei din lumea cinemaului".

 

Deşi sunt voci care critică aceste femei acuzate de faptul că nu sunt corecte pentru că au tăcut, s-au complăcut primind roluri bune, că au câştigat averi, iar acum, unele "căzând în anonimat" au declanşat acest tărăboi care a stârnit opinii pro şi contra bulversând societatea americană. Mai mult, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a  promis o lege care să combată hărţuirea sexuală", titrează RFI.

 

evz

 

Foatre bine a facut, trebuie pedepsiti acei barosani iar filmele lor la gunoi!!!

Ala nu-i singur, cineva-l acuza si pe George Clooney ... el nu locuieste in State cum a promis in preajma alegerilor, in Elvetia parca domneste intr-un castel.   Se sfarma cetatea filmului american???

Share this post


Link to post
Share on other sites

"But director Maimouna Doucouré has explained that the story aims to highlight how social media pushes girls to mimic sexualised imagery without fully understanding what lies behind it or the dangers involved."

 

Maimouna Doucouré

Maimouna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×