Sari la conținut
Forum Roportal
Sinsanity

O carte din copilarie

Postări Recomandate

Este vorba despre o poveste (sau poate un roman) citita(a) in copilarie...nu imi aduc aminte daca autorul e strain sau e roman, nici cum arata cartea si nici foarte multe detalii.

 

Era vorba despre un baietel sarac; era Craciunul(cred !?!?!? O parte din actiune se petrecea iarna) iar tatal sau nu isi permitea sa ii faca nici un cadou. Parca imi amintesc ca reusise sa ii cumpere o ciocolata, cu mari sacrificii, si planuia sa i-o puna in ghete pe ascuns. Dar dimineata copilul se trezeste si alearga la ghete si in ele se cuibarise un pisoias. Dupa aceea devin de nedespartit.

 

Parca imi aduc aminte vag de o figura materna, un frate...ceva...dar stiu ca baietelul si pisicuta sunt in centrul povestii.

Mai e un episod in care un copil e ranit...ori baietelul care incearca sa salveze pisicuta, ori un baiat mai mare care incearca sa-l salveze pe cel mic.

 

Imi cer scuze pentru aceasta descriere haotica...ma induiosez de cate ori imi amintesc de cartea asta, si as vrea tare mult sa o regasesc si sa o recitesc. Poate ma puteti ajuta...

 

Multumesc !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×