Sari la conținut
Forum Roportal
Cosmin Nitu

Premiile Ioan Chirila

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sub titlul „Fotografia saptamanii”, Premiile Ioan Chirila lanseaza, pentru al doilea an consecutiv, o provocare pentru cei care au aparat foto si in acelasi timp dorinta de a-l folosi intr-un mod creativ.

 

Competitia se va desfasura in perioada 6 octombrie – 2 noiembrie, iar fotografiile trebuie trimise pe adresa foto@ioanchirila.ro. Acestea vor fi postate pe www.ioanchirila.ro intr-o galerie multimedia interactiva, unde vizitatorii vor avea ocazia sa voteze cea mai buna fotografie a saptamanii. Castigatorii fiecarei saptamani vor primi cate o invitatie la gala Premiilor Ioan Chirila, care va avea loc la sfarsitul lunii noiembrie, la Ateneul Roman. In cadrul ei, va fi desemnat castigatorul concursului, care va intra in posesia unui aparat Nikon D60.

Fotografiile care vor intra in finala vor aparea in editia on-line a unuia dintre cele mai cunoscute cotidiane romanesti, cu link catre blogul sau site-ul concurentului.

 

Va provocam sa ne aratati sportul dincolo de definitia lui clasica!

Editat de Cosmin Nitu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incepand de astazi puteti vota fotografia preferata din cadrul concursului Fotografia saptamanii. Castigatorul va fi hotarat miercurea viitoare si va primi o invitatie la Gala Premiilor Ioan Chirila. De asemenea, fotografia castigatoare va aparea in editia on-line a cotidianului Evenimentul zilei, cu link catre blogul sau site-ul concurentului.

 

In caz de egalitate, cei care vor face departajarea sunt Cristi Preda si Alex Galmeanu, doi dintre cei mai bine cotati artisti fotografi ai momentului. Fotografiile vor fi postate pe site si votate pe masura ce le primim la adresa de email foto@ioanchirila.ro. Deci, pentru cresterea sanselor, va invitam sa le trimiteti cat mai repede posibil.

 

Castigatorul acestei saptamani va intra automat in finala pentru un Nikon D60, care va fi acordat celei mai reusite fotografii de catre Cristi Preda si Alex Galmeanu, la sfarsitul celor 4 saptamani.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Steaua - Lyon , Bordeaux - CFR Cluj...

 

Urmeaza doua meciuri extrem de importante. In spatele lor se ascund povestile unor echipe mici, care se pot ridica si care pot largi frontul pe care se desfasoara marile meciuri ale Europei...

 

Urmareste-le si trimite povestea lor la premii@ioanchirila.ro . Talentul Anului poti fi chiar tu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

CONCURSUL "FOTOGRAFIA SAPTAMANII" SE PRELUNGESTE CU 2 SAPTAMANI!

 

Datorita numarului mare de participanti, Echipa Premiilor Ioan Chirila a decis prelungirea concursului "Fotografia saptamanii" cu doua saptamani. Astfel, mai puteti trimite fotografiile voastre cu tema sportiva la adresa foto@ioanchirila.ro in doua serii: pana pe 11 noiembrie, ora 14, iar apoi, pana pe 18 noiembrie, ora 14.

 

Urmatorii doi castigatori vor intra si ei in finala si vor putea castiga Marele Premiu al concursului, un aparat NIKON D60.

 

Mult succes!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intram in ultima saptamana a concursului "Fotografia saptamanii", din cadrul Premiilor Ioan Chirila!

 

Mai puteti trimite fotografiile voastre cu tema sportiva la adresa foto@ioanchirila.ro doar pana marti, 18 noiembrie, ora 14. Cel care va avea cea mai buna fotografie a acestei saptamani va intra in cursa pentru un aparat foto NIKON D60, alaturi de ceilalti cinci castigatori de pana acum.

 

Va asteptam in continuare creatiile! Mult succes!

 

Mai multe detalii pe www.ioanchirila.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa 6 saptamani de imagini si povesti, am ajuns la finalul concursului Fotografia saptamanii din cadrul Premiilor Ioan Chirila. Cat e scorul a fost desemnata Fotografia saptamanii, iar Gelu Magherusan, autorul acesteia, va intra in posesia unui Nikon D60. De asemenea, atat castigatorul cat si ceilalti finalisti vor fi invitati la festivitatea de decernare a Premiilor Ioan Chriila unde vor avea ocazia de a cunoaste si de a interactiona cu elita gazetarilor sportivi.

 

 

 

Daca doriti sa revedeti sau sa comentati fotografiile finaliste va invitam pe site-ul Premiilor Ioan Chirila

post-178687-1227526544_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×