Sari la conținut
Forum Roportal
vaca_cu_cabina

Automutilarea

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am gasit textul la care facusem referire.   Dar pentru gurmanzii cu gusturi fine, recomand reţeta ...

Tin mine cazul canibalist dar reteta e pentru Kardashians si alti Hollywoodiani care au mancat asa ceva cu mandrie ... eu prefer un cartof si o ceapa!!!

Dialogul asta nu cred sa fi citit doar avocatii vorbeau despre caz in aceste cuvinte sau asemanatoare, era cam demult, nu tin minte multe detalii.

Cred ca sint foarte bolnavi acei oameni care au aceste ganduri si traiesc cu idei criminale si planifica un atac sau ...  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sper ca nu se intelege ca eu recomand asa ceva. Nici doamna, autoarea textului, nu recomanda, era doar ironica. Poate ca acei oameni sunt bolnavi, nu stiu, eu nu sunt in masura sa spun asta, pot doar sa spun ca de multe ori granita dintre nebunie si sanatatea mintala e foarte fragila. Si mai pot sa spun ca tot de multe ori ne repezim sa catalogam pe cineva nebun doar pt. ca nu intelegem ce e dincolo de modul lui de manifestare.  Ma gandeam la faptul ca cei care se taie pe maini sunt considerati oameni cu probleme psihice si gestul lor starneste oroare, socheaza. Cu toate astea, oamenii se automutileaza psihic de mult mai multe ori si in foarte multe feluri, dar automutilarea psihica trece mai mereu neobservata, deoarece nu poate fi perceputa cu ochiul liber. Care-o fi mai sanatos?

Editat de Fiero
  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×