Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
king robhar

gothic 3 placa video problem

Recommended Posts

in primu rand hello all.Am deschis acest topic deoarece am nevoie sa ma ajutati sa fac sa mearga gothic 3 pe un pc cu procesor de 3 ghz.ram 2 gb.video memory 244 :airkiss: .problema este ca nu merge sa intru in el.imi da eroare.plz help

Share this post


Link to post
Share on other sites
cam ce erori i-ti da ce placa video ai bagat ultimul patch(prima vs de gothic 3 e cam nefinisata)

ma adevarul este urmatorul:cand intru in joc adik ii dau open la exe el spune ca e o prb cu engine.dll dar nush ce sa fac.am bagat o mie de fisiere din astea.nu merge.ajutatima plz

Share this post


Link to post
Share on other sites

da asai.e placa video integrata cu 244 mb.stiu ca nu merg unele jocuri adik majoritatea dar nush ce sa fac.cateodata ma gandesc :DE CE OARE AM SCHIMBAT EU WINDOWSU.:hi:)apropo de windows.am avut alta placa de baza mult mai buna dar nush ce sa intamplat dar mi sa stricat si a trebuit sa o schimb dar ala de la pcuri mia spus ca asta e mai buna ca cealalta.si eu lam crezut dar nu stiu de ce :) .acum ce pot sa fac.exista vreo modalitate de al face sa mearga?

Share this post


Link to post
Share on other sites
da asai.e placa video integrata cu 244 mb.stiu ca nu merg unele jocuri adik majoritatea dar nush ce sa fac .... acum ce pot sa fac.exista vreo modalitate de al face sa mearga?

ori te resemnezi cu gandu' ca nu merge ori marci banu si i-ti iei alta placa video (gothic 3 este un joc cu cerinte foarte mari doar nu te astepti sa mearga pe o integrata)

Share this post


Link to post
Share on other sites

mda bn.Adevarul e ca nu prea mai ajutat.Speram sa existe o cale de a face jocu sa mearga pe pcu meu asa cum e.Poate mai are cineva vreo idee cn stie.PLZ HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP. :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×