Sari la conținut
Forum Roportal
catherinedeneuve

Tipologia otaku-ului

Postări Recomandate

stencil

of3_etaj1_08.jpg

 

maid cafe (cafenea unde esti servit de fete imbracate-n costume de servitoare (maid) )

of3_etaj1_09.jpg

of3_etaj1_01.jpg

 

cosplay (costume playing= a te deghiza in personaul tau preferat dintr-un anime sau manga sau video game :) )

of3_etaj2_11.jpg

 

concurs best cosplay

of3_etaj2_10.jpg

video game section

of3_etaj2_01.jpg

goodies

of3_parter12.jpg

 

un video care rezuma tot ce s-a intamplat in editia din acest an a Otaku festival

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E din 2009 filmarea daca nu ma insel...pentru cei interesati,Otaku Festival se tine anul acesta pe 21-22 mai.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dudes...cel mai sincer sfat...nu veniti la otaku decat daca vreti sa cheltuiti bani...mai bine asteptati pana la nijikon...cei cu care am fost inca din 2006 stiu despre ce e vorba si cum au evoluat lucrurile...o mare dezamagire.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De acord, foarte ofensiv acest topic... Ce daca animeurile si lucrurile legate de acestea au multi fani "inraiti" in Romania? Si mie imi plac foarte mult si nu toate sunt cine stie ce desene perverse, sa nu le bagam in aceeasi oala. Oricum nu esti "jmeker" daca te uiti la animeuri, nu pt asta se uita cei care se uita. Dimpotriva, in ziua de azi daca spui pe la scoala (sau mai bine zis la liceu, in cazul meu) ca esti fan anime, nu toata lumea o sa te priveasca cu admiratie. De fapt, nu primesti admiratie pt asta.... Dar cu siguranta o sa existe cineva care sa rada si sa te eticheteze ca fiind "copil"... Deci... animeurile nu te fac "jmeker", le urmaresti pentru ca si daca iti plac... :think:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic sa-i lasam in pace :| Pana la urma,e viata lor si nu ar trebui sa-i judecam...Chiar daca unele lucruri sunt exagerate,Who cares? Daca nu-ti plac cosplay-urile,nu trebuie sa le faci,daca nuti plac manga-urile-nu le citi...Fiecare are dreptul sa faca ceea ce vrea,iar ei vor sa fie otaku :| Na,mare treaba.Nu-ti dau voie "otacii" sa traiesti cum vrei sau ce? :)

Vreau sa spun si ca cei emo nu au nici o vina si nu ar trebui sa-i judecati...E doar un stil de viata pe care l-au ales...Eu nu sunt nici emo si nici otaku...Dar am multi prieteni care au un stil dark sau care sunt pasionati de anime...Si chestia asta chiar nu ma deranjeaza,si nu inteleg de ce pe voi v-ar deranja :| E un lucru pe care il fac pt ca vor sa se distreze,sa piarda timp..pot fi mii si mii de motive...

Eu nu citesc manga-uri ca sa fiu "jmekera",le citesc pt ca-mi plac...Problem?Fiecare are dreptul sa face ceea ce vrea...E ca si cum ai critica un scriitor pt ca scrie carti,un artist pt ca deseneaza,un cantaret pt ca canta,un dansator pt ca danseaz...Pai ei sunt otaku,deci fac cosplays,citesc manga-uri,se uita la anime-ri,devin mangaka...Inca o data:NU-i criticati...poate au si ei motivele lor...Poate ar trebui sa va informati asupra lucrurilor inainte sa le spuneti...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×