Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

salut. am si eu o problema eu o problema cu hardul sau windowsul. am o partitie facuta la hard C si D. intr-o zi s-a luat lumina at cand calculatorul era deschis, iar atunci cand a venit si l-am aprins si se incarca windowsul mi se restarta calculatorul si am hotarat sa-l reinstalez. am formatat decat C acolo unde aveam windows pt ca nu vroiam sa pierd ce am pe D si mi-a aparaut alta problema: cand intru in D unde am celelalte fisiere imi cere cu ce program sa-l deschida si imi arata lista de programe si in plus dupa cateva secunde imi apare i(nternet explorer has encountered a problem and needs to close) si in dreapta jos imi apare ceva legat de haali media splitter. am hotarat sa incerc alt windows dar aceeasi problema.

eu m-am gandit ca singura solutie ar fi sa reinstalez windowsu si sa formatez si C si D dar poate totusi exista o solutie.

Editat de laur_cojocaru

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ia un soft de recuperare a datelor(getdataback for ntfs, r-studio) si vezi ce poti salva de pe D. D-ul lasa-l asa cum e. adica nu copiezi nimic, nu defragmentezi, nu formatezi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Datele au ramas acolo , registi nu au fost stersi , daca nu ai cerut tu asta la instalare ...

Incearca sa intri in D astfel

dai click drapta pe partitie si dai open sau explore [e posibil ca la open sa iti dea aceeasi eroare dar la explore nu ar trebui]

Iti salvezi si tu din date pe un dvd ceva [daca ai multe cel mai indicat ar fi sa iei un program de genul partition magic , si tot spariul liber de pe D sa il folosesti pt a ceea o noua partitie unde vei salva doar ce ai nevoi] , reinstalezi windows-ul stergand toate paritiile [in caz ca ai facut una separat cum am scris mai sus , le formatezi pe toate in afara dea] si iti copiezi datele [sau in cazul 2 (cel cu partitia) doar o peresti pe aceea unde ai salvat datele (dar sa nu o maresti prea mult , astfel incat sa stresezi partitia C de preferabil o faci cam cat era D inainte sa ti se intample necazul)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Datele au ramas acolo , registi nu au fost stersi , daca nu ai cerut tu asta la instalare ...

Omul a spus ca a formatat partitia C (cea cu sistemul de operare) deci si registri au fost stersi.

 

Problema este ca nu a instalat toate programele pe care le avea instalate anterior.

Mesajul in care i se cere sa selecteze un program apare deoarece Windows nu are nici un executabil atasat la extensia fisierului pe care vrea sa il deschida (mesajul nu are cum sa apara cand incerci sa deschizi partitia D).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×