Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Dupa discutiile astea pe aici, m-am gandit sa merg la un chirurg sa-mi scot si eu una-doua alunite mai mari, din locurile expuse. Cand m-a vazut chirurgul mi-a pus intrebarile de rutina: daca au crescut in volum in ultimul timp, daca ma dor, daca imi provoaca mancarime, daca, daca... am raspuns cu NU la toate, dupa care mi-a recomandat sa le las in pace.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

aaaa....cum ziceam in postul anterior..."alunita" a devenit proeminenta si tocmai a cazut,ca si cum s-ar fi exfoliat [inconjurata de un strat subtire de piele uscata].Nu a curs sange,nu ma doare...a mai ramas doar o pata maro mult mai deschis [semnul era maro inchis,inchis]

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara, sunt noua pe acest site si din pacate ma aduce aici o problema cu o alunita. Este o alunita pe san, plata, bej inchis si o am de la nastere. Ciudat este faptul ca de 6 luni am observat ca pe ea, exact in mijloc a aparut un punct de culoare neagra.Nu este un cosulet ..e o pigmentare vizibila cat gamalia unui ac..mica in comparatie cu alunita. Mai este cineva in situatia asta? E cazul sa ma ingrijorez?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×