Sari la conținut
Forum Roportal
ragaiat

Laptop

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am si eu o nelamurire; caut sa cumpar un laptop la amxim 2500 RON si nu stiu de care. M-am uitat pe aici: http://www.dc-shop.ro/notebook_laptop,27&pag=3 si m-au bagat de tot in ceata. As vrea ecran de 17 inch dar sunt mult mai scumpe. Nici cele cu ecran de 15,4 inch nu sunt prea ieftine. Daca ma uit la cele cu ecran de 17' sunt 2 tipuri principale: CPU 2X 2,0 GHz Turion si 2X 1,86 GHz Intel (in limita de pret). E mare diferenta dintre AMD si Intel aici? Pe care sa-l iau? La ce sa ma uit? Dar firma? Care e de preferat?

Daca aveti propuneri, idei sunt binevenite. Daca aveti nevoie de detalii, le voi da la cerere. Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

personal ... prefer dell. nici hp-urile nu sunt de lepadat ... vezi ca pe dc-shop, unele modele de 17" sunt reconditionate. Nici asus nu sunt de lepadat, desi stau cam slabut cu bateria. Benq, brand acer cica se comporta de altfel bine. toshiba, cel putin cele din categoria satellite mi se par jalnice. La fel si packard bell ... pe restul n-am pus mana, si ceea ce stiu, stiu doar din auzite. Dar sa facem si niste recomandari:

http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...gb--pF7E-7S025D

http://www.cel.ro/laptop-notebook/notebook...hd2600-256mb-l/

 

din pacate se gasesc cam greu modele de 17" de la hp si dell in gama de pret pe care ai specificat-o 8). Apropo, unde stai?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai presupun ca la gazda/camin... oricum mai am ragaz vreo doua saptamani... In tot cazul, din Bucuresti.

Dar sa revenim la subiect: primul sincer mi se pare acceptabil spre deosebire de al doilea, care zic eu nu face (are AMD, placa video e de capul lui, in rest...HDD, RAM prea mici pentru ziua de azi, CPU are 1MB cache) dar ambele sunt puuutin cam mult la pret. Daca nu 17' atunci 15,4...? Si care e ideea la cele reconditionate? As vrea si alte "recomandari" daca se poate... Multumesc pentru raspuns si solicit detalii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×