Sari la conținut
Forum Roportal
ragaiat

Imprimanta (defecta?...)

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut, am si eu o problema pe care sper ca ma va ajuta cineva sa o rezolv. Am o imprimanta Brother cam de un an si nu mai "vrea" sa printeze negru. Celelalte culori merg bine, dar negru nu merge. Am desfacut-o cat era posibil si tubul prin care curge cerneala cred ca are scapari, ca cerneala nu e continua prin el, ci intrerupta. Am dat pe ea cat nu face (oricum putin, era ieftina ) si mi-am luat teapa. Ce sugerati sa fac? Merita sa-mi bat capul sa o repar sau mai bine iau alta? Se poate repara de mine? Ce sa fac?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
E o gramada de bani unul de-ala...dar fie...o sa incerc... Multumesc.

 

 

corect este sa iei altul ,am si eu un Lexmark .Daca nu folosesti imprimanta mai mult timp cartusul se usuca .Eu personal am incercat cu apa fiarta ,cu spirt (cu ajutorul unei seringi) si tot nu a mers .In concluzie imprima ceva cat de scurt macar o data pe saptamana .Sper ca ti-am fost de folos ,atat cat se poate .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Sper ca ti-am fost de folos ,atat cat se poate .

Multumesc, o sa iau cartus. Ideea este ca mai am un Canon mai vechi care a stat luni de zile nefolosit si nu s-a uscat... E ciudat, dar e clar ca Brother nu e de calitate. Cu prima ocazie schimb cartusul. Si caut sa scap de ea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si mie nu-mi mai mergea cartusul negru, desi era incarcat(la lexmark. nici nu mai scosesem demult nimic). cartusul are o gaurica deasupra. am suflat putin prin ea si a iesit putin tus pe partea cealalta. l-am sters, apoi a mers. se blocase(uscase) orificiul prin care iesea tusul.

Editat de Taquito

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Scuze Taquito insa eu nu sunt prea tare in asa ceva ,dar am patit-o personal si pot sa-ti spun ca un cartus nu are numai o gaurica ,din cate am urmarit pe Nat geogr sau etc ,ceea ce folosim noi ne depaseste ca intelegere .Dar ca idee (parerea mea )un cartus de imprimanta ,nu are o gaurica, ci mai multe gaurici cu un sistem (raportat la scara mondiala)ar fi multe gaurici nucleare ...in mare nici eu nu stiu decat ce se spune la tv ,dar situatia este ca trebuie sa-ti cumperi alt cartus.Si eventual ,daca poti sa ai tus special pt imprimanta respectiva ,sa il incarci ori la o firma ori personal ...etc .Mai bine ---din greseala mea ---si de la altii , este bine sa printezi ...macar saptamanal cate o pagina ,cat de scurta ..Eu m-am invatat minte si am un fisier ..notepad sau wordpad in care am niste cifre sau litere si le printez saptamanal la o valoare de 14 ...16 (nu imi vine acum cum se numeste ) este vorba de font. Si poti pune si pe randuri culorile de baza ,daca vrei si color ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
un cartus de imprimanta ,nu are o gaurica, ci mai multe gaurici cu un sistem

El nu se referea la duze, el se referea la orificiul pentru echilibrarea presiunii, iar acela e unul singur şi e amplasat sus. Iar dacă a suflat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×