Sari la conținut
Forum Roportal
ragaiat

Despre licenta Windows

Postări Recomandate

Acum cativa ani din necunostinta de cauza am cumparat un Windows XP Professional Service Pack 2 de la Ultra Pro si mi s-a spus "ceva despre activare". La momentul ala am zis in gand ca ma descurc eu dar nu a fost asa. Merge superb sistemul dar din pacate l-am instalat de vreo 4-5 ori de atunci pana acum din diverse cauze si l-am activat tot de atatea, pana cand am primit mesajul de la Microsoft ca numarul maxim de activari online a fost depasit si ma invita sa cumpar alta licenta. Metoda prin telefon nu am incercat-o pana acum si vreau sa evit activatoarele si anti-WGA-urile care oricum sunt niste porcarii (merg partial) pentru ca Windows-ul spart e cea mai mare greseala. Ce-mi sugerati sa fac? Nu vreau sa renunt la acest OS pentru ca e foarte stabil si merge smooth. La vremea aia nu stiam ca am voie sa activez doar de ...5 ori sau cate or fi. Acum mi se pare incorect fata de cei care au platit sistemele si care au COA. Ce sa fac? Mai stiu si ca se poate inlocui Product Key-ul dar nu stiu in ce conditii, eu vreau sa nu mai cumpar nimic. Ma poate indruma cineva in vreun fel?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut ... nu te speria se poate activa de cate ori vrei pe un singur sistem, ideia e sa nu schimbi placa de baza HDD sau alta componenta majora(sau sa nu fi imprumutat seria cuiva), daca ai facuto atunci ti-a dat acea eroare. Nu trebuie sa cumperi nimic suna la ei, ii zici ca vrei sa activezi licenta de windows, exact varianta care o ai, vei dicta la tel seria aia care ti-o da XP-ul si ei in schimb daca totul e OK iti vor zice o alta pe care trebuie sa o tastezi in PC. telefonul e TEL VERDE (numai de pe ROMTELECOM)deci e gratis asa ca nu te costa nimic sa incerci. Pana acuma nu am fost refuzat niciodara prin aceasta metoda si am activat cel putin 30 de windowsuri.

 

bafta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc dar cred ca am facut cateva modificari prin unitatea centrala... nu mai stiu exact... oricum cand am timp o sa incerc. Cum ai zis nu am ce sa pierd. :huggles:

Nu ai inteles bine, eu incercam sa activez de n ori Windows pe acelasi sistem (parca), nu era nicio eroare, e perfect normal ceea ce se intampla dar nu mi se pare corect. Multumesc oricum, incerc si mai vorbim.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×