Sari la conținut
Forum Roportal
parisatb

Credit nevoi personale

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ma bag si eu pe topicul asta sa va spun ceva: DAE este costul total al creditului (taxe, comisioane, variatii diverse, cont, card etc.). E aiurea sa spui ca DAE e 15.58%, mai ales ca iese diferit in functie de scoringul clientului. El se schimba, pentru ca include absolut tot, printre care si variatii de piata la dobanda.

Ma intriga faptul ca oamenii spun ca bancile sunt camatari legali. Va contrazic: vorbim de un cost de oportunitate - cine iti da bani atunci cand ai nevoie, de iti arde buza, daca nu banca? E normal sa platesti o dobanda, ca nu-ti da nimeni cum zicea cineva mai sus, pro-bono. E important ca se semneaza niste acte, nu ca la camatari de vin aia si-ti ia gatul. Oamenii gandesc asa pentru ca refuza explicatiile din partea bancilor, nu citesc cu atentie contractele, nu stiu sa foloseasca produsele asa cum ar trebui si imediat dau vina pe banci. Clasic, hai sa aruncam vina pe altul. E mare lucru sa fii destupat la minte, sa citesti cu atentie inainte sa semnezi ceva si sa asculti atunci cand ai o problema, pentru ca orice poate fi rezolvat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ca si persoana fizica nu ai cum sa gasesti cea mai buna oferta, clar. Eu cand am nevoie de un credit apelez la cei de aici

 

http://banibanca.ro/cerere/

 

introduc acolo datele si ei imi cauta cea mai buna banca care ma poate imprumuta (se selecteaza cele la care ma incadrez dupa cele mai ieftine: la dobanda,comisioane etc)

 

Bafta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×