Sari la conținut
Forum Roportal
love-angel

vrei sa castigi din cosmetice?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

DESCRIEREA COMPANIEI SAU A JOBULUI:

 

Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant(a) puteti castiga un comision echivalent cu 25-30% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. Castigati mai mult, cu un program flexibil!

 

Avatanjele fata de alte companii de vanzari directe sau multilevel marketing?

Oferim produse de calitate la preturi mai mici decat companiile competitoare. Astfel puteti obtine vanzari mai mari deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.

Oferim un sortiment variat de produse si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata, ce va vor creste vanzarile.

Avem un sistem transparent de acordare a bonusurilor. Veti cunoaste statusul comenzilor dumneavoastra, structura retelei reprezentantilor dvs, ce comenzi au efectuat acestia si alte informatii utile in timp real. Aceasta se datoreaza sistemului on-line automat pe care il puteti consulta si verifica oricand doriti.

 

 

 

 

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

 

- cautam reprezentante, care sa promoveze produsele noastre (din catalog)

 

 

 

detalii la id-ul andreea_08_angel shi adresa www.ctg.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×