Sari la conținut
Forum Roportal
Uncle Sam

Xbox 360 sau PS3?

Postări Recomandate

Va rog eu mult sa-mi spuneti si mie care este diferetnta dintre Xbox 360 si PS3 si cateva sugestii despre care este mai bun.Apreciez! :unknw:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se spune ca Xbox ar fi invingatorul din punct de vedere al pretului,performantei,calitate vizuala,selectia de jocuri si online suport. Cel putin asta e zvonul printre gamers.

Pe scurt :

Xbox 360 CPU (unitatea de procesare centrala)are de 3 ori mai multa "general purpose" putere e procesare in comparatie cu PS3.

Xbox 360 GPU (unitatea de procesare grafica)design este mai flexibil si deasemenea are mai multa putere de procesare decat PS3 GPU.

"Memory system bandwidth" in Xbox 360 ( 278.4 GB) este mai mare de 5 ori dacat cea din PS3 (48 GB).

Pentru musica trebuie sa bagi CD-ul in PS3 dupa care il poti salva in PS3 hard drive pe cand Xbox daca este conectat la internet via Ethernet sau Wi-Fi poti sa-ti tragi si asculti muzica direct de pe computerele din casa.Poti conecta si iPod la Xbox.

PS3 in schumb vine cu "memory card readers" atit pentru carti de memorie de la Sony cit si SD si CompactFlash.Poti muta poze din cartea de memorie pe hard drive-ul PS3 si deasemenea viziona poze high-resolution pe monitorul de la TV.

Xbox nu are web browser... PS3 are, plus Wi-Fi integrat si suporta Bluetooth wireless seturi. Deasemenea in PS3 poti sa introduci sisteme de operare aditionale inclusiv Linux.

 

Dar PS3 este mai frumoasa din punct de vedere estetic si are blue ray player care a castigat competitia cu HD dvd :o:

Editat de xqzy

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai e nimic gratuit pe PSN, la fel tre sa ai membership si sa platesti 50 de euro anual, nu platesti si iti cumperi jocurile...n-ai acces la multiplayer. Plus de asta, in Romania nu exista playstore, alternativa e sa iti faci cont in UK sau in alta tara care are store.

Jocurile care sunt puse luna de luna pe PSN si sub care scrie free atat timp cat ai membership, nu-s free din moment ce trebuie sa platesti abonament ca sa le poti downloada si juca, nici ale tale nu raman, intr-un fel le inchiriezi, pentru ca odata ce nu mai platesti pentru PsPlus, nu le mai poti juca.

Iti raman doar jocurile pe care le cumperi cu discount, multumita faptului ca esti membru.

On: Alternativa este ps3, nu numai din cauza ca la xbox ai bagat pe gat kinectul care iti inregistreaza orice miscare, ca ps3 este superior dpdv tehnic, ci din cauza faptului ca cei de la microsoft sunt niste magari, nu mai sustin jocurile din store care sunt pentru xbox360, din moment ce au scos xbox one. PSN le sustine si asa a facut si cand a fost facut saltul de la PlayStation 2 la PS3.

Asa fac si acum.


Mdea, acum am vazut ca e topic din 2008...carry on.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vreau si eu sa.mi iau o consola dar iar, sunt indecisa. Pana la urma cum e situatia ( actuala ) cu ele? Adica cum se acceseaza modul online la ambele , cu toate ca unii zic ca grafica xbox.ului e mai ok nu mi se pare. So ma poate lamuri cineva cu partea de multiplayer? Si mai multe detalii daca se poate. Mersi

Editat de Zaida

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×