Sari la conținut
Forum Roportal
andramo

Sailor Moon si Inuyasha

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sailor Moon am vazt cand eram mica si mi-a placut :blink: A fost primul anime care l-am vazut :o: Ca atuncea nu stiam de animeuri 8)

La Inuyasha m-am uitat putin dar nu prea imi place 8)

 

Astea erau animeuri sau ce fel de desene ... ?!

 

Erau si sunt animeuri!

Editat de Angel.
Renunţă la limbajul de mirck, te rog.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mie imi place inuyasha :blink:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sailor moon cred ca am fost fan de fan ,pe mine m-au schimbat intru-un fel ,in plus era jocul meu preferat ,toate prietenele ne deghizam la scoala in sailor a fost frumos si cred ca vor fii singurele pe care nu le voi uita niciodata ,chiar mi-a facut mare placere sa vad acest topic .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si Sailor Moon si Inuyasha sunt desene frumoase. La Sailor Moon mi-a placut prietenia dintre fete, iubirea dintre Sailor si Mamoru, comicariile lor (dumpling head :) ) , si cel mai mult lumea in care tot ce faceai se termina cu bine... suferinta din dragoste :luck: , idealismul lui Sailor si speranta ei imensa. iar la Inuyasha mi-a placut personajul Kagome care este un personaj foarte complex, ea il iubeste nemasurat pe Inuyasha dar este o fata independenta care cand se duce acasa vrea timp pentru scoala, se gandeste la viitorul ei... din puncul asta de vedere nu este complet rupta de realitate... actiunea se petrece in timpurile noastre si totodata intr-un an lumea antica japoneza insa temerile fetei si visele le-am intalnit si la mine... deci :doh:

 

poate va intrebati de ce am adaugat aceste doua desene... din simplu motiv ca sunt singurele pe care le-am vazut. si mi-au placut foarte mult :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu m-am uitat la Sailor Moon cand eram mica, am inceput sa-l vad pe canale de televiziune italiene, si dupa un timp au inceput sa-l difuzeze cei de la TVR. Eram foarte incantata, de actiune, de personaje, de modul in care sunt desenate.

Am ramas cu o impresie foarte buna, si acum 2 ani am vrut sa-l revad.

Initial am gasit niste episoade dispersate si nu am fost prea incatata. Dar intr-un final, am gasit toate seriile si le-am luat de la inceput, episod cu episod.

De data asta, am vazut si substratul desenului. Idealismul lui Usagi, speranta ei, felul cum vede ea oamenii - toti au o parte buna in ei si merita sa te lupti sa o scoti la suprafata.... Lucrurile acestea nu le-am observat cand eram mica, deoarece ma pierdeam in actiune. Este un desen animat care promoveaza prietenia, bunatatea si iertarea.

Are si un story-line bun. E adevarat ca exagereaza pe ici pe colo, cu predilectie la luptele cu monstrii, dar daca te prinde si-l vezi cap-coada nu o sa-ti para rau (decat ca s-a terminat).

 

Andramo, daca zici ca ti-au placut Sailor Moon si Inuyasha iti recomand anime-urile:

- Tsubasa Chronicles

- Fruits Basket

- Fushigi Yūgi

Acestea sunt mai noi, si grafica e mai buna decat la Sailor Moon.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
In ce sens te-a impresionat? Te intreb ca si pe mine m-a impresionat, m-a facut sa vad lucrurile diferit.

 

Mi-a placut cum au fost prezentate eroinele. Desi erau super-eroine, altfel, in viata reala, erau fete normale, cu defecte si calitati, faceau si ele greseli. Apoi mi-a placut felul in care se vorbea despre realizarea viselor, despre inima curata, despre prietenie, responsabilitate...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu Sailor Moon am crescut. M-am uitat la serialul asta in copilarie de vreo 3-4 ori. Cand ne jucam cu papusile, fiecare avea rolul ei din desenul animat. :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×