Sari la conținut
Forum Roportal
andramo

Sailor Moon si Inuyasha

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Poate va intrebati de ce am ales aceste doua animeuri in special, e simplu pentru ca doar pe astea le-am vazut. In cercul meu de prieteni nu gasesc pe nimeni caruia sa ii placa macar Sailor Moon si Inuyasha, daramite sa imi impartaseasca sentimentele astfel incat m-am gandit sa incep un topic pe tema asta.

Sailor Moon m-a facut sa fiu altfel, mai toleranta, mi-am schimbat putin atitudinea, cat despre Inuyasha, m-a facut sa visez foarte mult la o lume mai dreapta.... intrucat aveam deja experienta de la Sailor Moon.

Cred ca aceste animeuri mi-au accesat parte copilaroasa din minte si acum ii acord mai multa atentie ca inainte. Ma joc mai mult, visez mai mult si in principal imi doresc mai putine lucruri materiale si mai multe experiente sentimentale.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, eu pe la vreo 3-4 ani eram fana Sailor, si aveam niste strampi galbeni pe care mii puneam in cap, si ziceam ca sunt Sailor Moon :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E greu sa gasesti persoane care sunt sau au fost fani Sailor Moon sau Inuyasha. Am acasa ambele serii cu tot cu filme si episoade speciale + multe melodii. Intradevar daca le urmaresti si iti plac iti schimba modul de a vedea viata. Cel putin pe mine m-a influentat foarte mult, in viata, vizionarea in copilarie a anime-lui Sailor Moon. Si desi aparent "ne gasim" greu intre noi, fani sunt foarte multi, drept dovada miile de pers. de pe glob care cauta si descarca melodiile din aceste anime de pe net.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si mie mi-au placut si imi mai plac si acum anime-urile. Si Sailor Moon, pe care prima data l-am vazut la italieni pe Italia 1, d-aia am inceput sa invat italiana, sa inteleg ce ziceau fetele alea cu ochii mari. In mod ciudat, pofta mea pentru desene animate japoneze s-a trezit cand am vazut Akira - aveam vreo 12-13 ani si l-am vazut pe o caseta inchiriata. Am ramas deosebit de impresionat - Akira fiind extraordinar realizat tehnologic - o revolutie in 1988 cand a aparut - dar in acelasi timp deosebit de sangeros (sange si mate din abundenta), plus ideile de puteri telekinetice, de programe guvernamentale de imbanatire genetica, un desen deosebit. L-am revazut acum cateva luni, dupa ce l-am cautat o vreme - ramane un desen extraordinar, desi nu m-au mai impresionat partile violente. Va recomand Vexille daca va place genul asta de desene.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si mie mi-a placut si inca imi mai place Sailor Moon. Urmaream cu placere episoadele, care s-au dat si pe canale italiene, romanesti, nu conta. Mi-a placut foarte mult povestea, imi placeau mult personajele, am avut si inca mai am un album cu autocolante, singur album complet.

De Inuyasha nu am auzit pana acum, nici nu am vazut vreun episod, nici nu cunosc personajele.

Dar Sailor Moon m-a impresionat foarte mult!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

SAilor Moon nu am vazut , insa din Inuyasha am urmarit niste episoade acum mult timp.Ce pot zice ?Se vede ca sunt niste productii vechi , mai ales datorita graficii.

Sunt dragute , au niste personaje interesante , o poveste captivanta ...

Mai mult nu pot sa zic , pentru ca nu sunt fana a acestor productii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sailor Moon a fost preferatul meu anime in copilarie,toate seriile le priveam si foarte mi-a placut...insa Inuyasha nu-l stiu...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×