Sari la conținut
Forum Roportal
scarfacce

2 probleme enervante

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

1.ma loghez la yahoo mail si dupa 5 secunde se blocheaza pagina (cand dau pe inbox),am incercat sa intru si prin mess si la fel.daca intru prin mozila merge perfect

2.am un inregistrat niste imagini cu un aparat foto si nu pot sa le deschid decat cu mplayer cu toate ca fisierele sunt in format avi,Bs se blocheaza,cu winamp nu merge deloc ,iar cu VLC se vede imaginea fara sunet iar cand ajunge fisierul la jumatate dispare imaginea si ......se aude.Cine stie care ii problema.MuLTUMESC

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Probabil ca ai niste virusi,daca se intampla si la mess si la y! pe pagina,sau parola ta nu e una stabila.....Daca face asa intr-una incearca sa schimbi parola.Ai cumva imbox-ul plin cu multe mesaje necitite?!

Formatul AVI este de mai multe feluri,de obicei cele de la camere fiind RAW....deasta nu le citeste! Downloadeaza si instaleaza AcE Mega Codecs care contine toate codec-urile existente!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu pot sa imi dau seama cu ce ajuta asta,mai ales ca dupa,o sa ai o multime de erori....e alegerea ta!

4 din 5 oameni din romania au windows piratat asa ca nu iti recomand update-urile,decat daca planuiesti sa in reinstalezi curand!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

la problema 1, o pagina se vede ok in Firefox si nu se vede in IE, rezulta ca buba e de la browser. Ori este un bug si update-urile i-ar putea rezolva problema, ori are fisiere corupte pe care doar o reinstalare o rezolva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am verificat fisierele avi facute cu aparatul foto pe un pc al unui amic (merg) si nu are instalat decat AC3 filter si Xvid-ul,am observat (la procese)ca atunci cand deschid Bs imi mai deschide inca un proces ,o sa incerc sa vad despre ce este vorba ma gandesc la un conflict ceva intre softul aparatului si ceva din sistem.

Am avut proasta inspiratie sa fac un update de la Service Pack 2 la Service Pack 3rezultatul: dupa 10 minute de functionare al PC restart,si tot asa 10-15 minute si la urma iar restart ........asa ca fara update.Virusi (la asta ma gandeam si eu prima data)nu cred ca am ptr ca am facut un scan on line sa verific antivirusul meu,tot un bug am cred si eu ca este dar sa vedem cum dau de el,si mesaje intradevar am .....10 in Inbox si ..11 spam.

Reinstalare la ce????Sistem..mai bine ma lipsesc,merge binisor zic eu sistemul chiar si cu problema de mai sus.

Multumesc ...Va tin la curent

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×