Sari la conținut
Forum Roportal
Andrea13

Comentarii si voturi - teme combinate

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Bateti campii cu sarg! E ora copiilor! :flowers: Stricati tot ce e frumos! Am facebook, e "trendy-fendy", desenez, am pensule, am tot ce-mi trebuie. Si cine ma impiedica sa studiez un site? Vreau sa stiu cum se cearta "desenatorii", au un stil aparte, ceva artistic! :tease: Yaoi e cea care face dreptate, Rachel cu ironiile, etcetera, etcetera. :crazy:

"•Daca oamenii ar invata sa mearga si sa vorbeasca asa cum sunt invatati sa scrie si sa citeasca, toata lumea ar schiopata si s-ar balbai – Mark Twain"

Twain nu ti-a spus ca exista si cratima?

Daca n-am la momentul actual chef sa o folosesc care e de fapt problema ta? Daca tot ne studiai tu atat, puteai foarte bine sa ramai in studiatul tau din umbra decat sa isti o cearta. :P Te-ai riscat, ne ai pe cap acum. b-)

Editat de Yaoi Fan.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:)) Poftim! acest copil de ce a fost banat? Pentru ca spunea adevarul? Ma rog, vocabularul lasa de dorit, DAR ADEVARUL E DUREROS! :)) Desenele nu sunt toate de NOTA 10! Unele desene sunt sub 6, de ce va suparati? :crazy:DE CE?

Stai tu linistit/a ca acest copil... doar asta face ..nu e adevarul dureros pt ca e atat de incult incat nu poate argumenta ceace noteaza:)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×