Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
bahuczki peter

Facultatea si materiile

Recommended Posts

In faculta am facut mai ales in primul an, materii care nu aveau nici o treaba cu profilul la care eram. Si asta ma deranja. Si datorita faptului ca sunt mai dus cu capul, am inceput sa fac scandal pe tema asta. prima reactie a celor de la faculta nu a intarziat sa apara, m-au amenintat cu exmatricularea si am reusit sa fiu luat in colimatoriu de profi. Tot nu m-am potolit. Si am inceput sa ma impretenesc cu seminaristii. Ei m-au facut sa inteleg de ce se fac amoca materii care nu au legatura cu profilul.

Profii au nevoie de bani, care legal ii pot obtine daca au multe ore. ca sa aiba multe ore trebuie sa le predea undeva. si astfel invat toate porcariile de materii. :)

 

Concluzie: nimeni nu are interesul sa faca vreo schimbare, atata timp cat leafa merge la cei ce ar putea aduce schimbarea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce vrei si noi am facut in ultimul semestru informatica, noi fiind la psiho-peda, ne pregateam de licenta alea alea si cand colo trebuia sa venim sa avem prezenta ca altfel nu ne trecea

sau am facut o materie "fosila" care nu-si mai are rostul in ziua de azi, fiind foarte invechita, cu o bibliografie din anii '70 :resent:

Share this post


Link to post
Share on other sites

oare se va mai schimba ceva vreodata in tara asta?

parca am intrat intr-o bucla a timpului,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca au nevoie de ore... ceea ce e si de inteles... atunci de ce nu pot incerca sa introduce niste materii utile? Se pot face multe materii si seminarii utile, daca isi bat putin capul, si asa sa foloseasca tuturor, si studentilor, si profesorilor...

Share this post


Link to post
Share on other sites

pana acum sunt destul de fericita din punctul asta de vedere.. nu fac materii idioate. Singura care nu tine de profil e cursul de psihopedagogie care era optional :flowers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×