Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

De aia am si lesinat doar ca povestea prin ce a trecut ... da' parca 6 saptamani mi-a spus, si avea de carat dupa ea si sticlutele cu drenaj dupa operatie. La noi e totusi solutia ca te dai cu furtunul de apa fierbinte din robimetul de rece, incalzita in pamant in tevi, si te usuci in 2 secunde!!! tot pe terasa si te-ai racorit. Cred ca cei interesanti il fac in lunile de iarna cand e si frig un pic si prinde bine ceva in plus pe spate ....

Partajează acest post


Link spre post

Am o prietena care a facut abdominoplastie dupa nastere! Practic operatia modeleaza abdomenul ca sa zic asa! I-a eliminat pielea si grasimea in exces! Operatia si-a facut-o la dr.EDIT! Nu stiam ca se face asa ceva dar e bine de stiut pentru cand o sa nasc si eu:)

Editat de Blues
Edit reclama.

Partajează acest post


Link spre post

Buna fetelor , si eu am facut o abdominoplastie  totala ( sutura muschi +  repozitionare buric, si indepartarea excesului de piele )  dupa doua nasteri ..ce pot sa spun ..nu am decat 3 saptamani de la operatie si ma simt excelent. Intr-adevar trebuie sa porti un corset special  dupa ,   cel putin 6 saptamani insa  merita orice sacrificiu credeti-ma . Daca doriti mai multe detalii va raspund cu drag !

Editat de Alinutza2014

Partajează acest post


Link spre post

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×