Amarena 13560 Report post Posted May 9 Bradford e între două parcuri naționale, e frumos vara. Toamna și iarna n-are rost. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6321 Report post Posted May 10 Megaturistic inseamna foarte vizitat? Multi turisti pe mp? Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted May 10 Cei mai multi turisti se pot vede in jurul cladirilor unde este vre-un BAR/PUB ca n-au toti loc nici in picioare, de aceea stau la rand sa intre cand cineva este aruncat pe usa afara!!! Exact cum se vede in filmele westerne, cu un sut in qour Am ramas surprinsa cand am vazut ca un tanar s-a imbatat si voia sa urineze acolo unde era, alta facea si mai urat, n-am idee ce sa fi baut ca au ajuns porci inainte de apus de soare. In acele localuri sint mese doar langa perete, restul vrea sa stea in picioare in mijlocul incaperii sa se uite la TV, sa discute si bea ceva. Vreo 2-3 ore am stat in rand pana am intrat ... dupa ce m-au controlat niste barbati uriasi si intre picioare cu acel "device" daca n-am arma sau ceva explozibil. Voiam sa vad cum arata un local din asta PUB, si sa gust acea bere locala Ale, care deloc nu mi-a placut, m-am dus la BAR si mi-am cumparat altceva, chelnerii aduceau din alta parte comenzile de bere si mancare. Mie doar Berea Löwenbräu imi place!!! A trebuit sa merg eu acolo la tejghea si sa platesc bautura alcoolica dorita, insa era o arta de ajuns inapoi la masa cu paharul in mana ca lumea se misca si nu voiam sa arunc pe cineva lichidul scump. Nu voiam sa ma intorc din calatorie fara sa fie experimentat viata locala. N-m probleme cu nimeni, mi-a placut pe unde am fost si ce am vazut. Limba locala difera de versiunea americana al englezei dar n-a fost nici asta un prag prea inalt. Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13560 Report post Posted May 10 3 hours ago, Rodica` said: Megaturistic inseamna foarte vizitat? Multi turisti pe mp? Foarte multe hoteluri, pensiuni, case de vacanță, parcuri de caravane (e foarte întâlnit genul ăsta de cazări, mai ales pe coastă), restaurante, magazine de suveniruri, castele, obiective turistice. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13560 Report post Posted May 10 3 hours ago, The Unknown said: Limba locala difera de versiunea americana al englezei dar n-a fost nici asta un prag prea inalt. Teoretic limba e aceeași, dar accentul poate fi foarte diferit, Liverpool se pare că are cel mai scârbos accent din Anglia. Se înțeleg greu și ei între ei, pentru străini e distractiv, ca uneori nu se înțelege nimic din ce zic. 2 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted May 10 Acum 9 ore, Amarena a spus: Foarte multe hoteluri, pensiuni, case de vacanță, parcuri de caravane (e foarte întâlnit genul ăsta de cazări, mai ales pe coastă), restaurante, magazine de suveniruri, castele, obiective turistice. In America exista orase de caravane in Deserturi si nu numai, cu care vin Canadienii in primul rand in Arizona, Las Vegas si alte locuri calde. Vin si altii din locuri reci si mai trag si o masina mica de mers in oras unde nu-i loc de parcare pentru acea caravana. Pe strada mea era foarte greu traficul fiind strada rezidentiala, fara sa fie markat mijlocul, n-avem nici trotuare cand apareau din Septembrie caravanele si plecau in Mai acasa. De o vreme nu se mai vad, precis s-a interzis parcarea pe strada si bine au facut. Au si locuit in acele masini, erau doar in fata casei prietenilor ... Mie nu-mi place turism din asta!!! Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13560 Report post Posted May 11 Da, știu că in State se locuiește în ele și sunt orașe întregi așa. Și pe aici se locuiește in caravane, dar cred că mult mai puțin. Fostul a stat într-o caravană, în Scoția, imediat după ce ne-am despărțit. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13560 Report post Posted May 31 Că nu v-am arătat din ultima vizită la Londra. O străduță din cartierul Kensington, Albert Memorial și o barcă de sushi doar așa, că-mi place cum arată:)) 3 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted May 31 Ce idee adorabila!!! Copiii cei mai simandicosi ar manca orice din acea barcuta. Ar trebui sa vada si un chinez metoda si sa-l produca lumii intregi. Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13560 Report post Posted June 6 Salutări de pe Costa Brava! 4 Share this post Link to post Share on other sites