Amarena 13343 Report post Posted February 27 Catedrala din Glasgow 3 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6234 Report post Posted February 27 Mulțumim de pozele frumoase. În ceea ce privește pe mana ta, ar trebui sa ii zici ca ești într-o perioada din aia, dar o să-ți treacă. Zona aia rurala e foarte frumoasa și acum. Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13343 Report post Posted February 27 Este frumos, da. Dar fără fals patriotism... la noi e mult mai frumoasă natura, în zonele de deal, de munte, mai ales. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6234 Report post Posted February 28 La noi e mult mai frumos totul, daca ma intrebi pe mine. Si de asta imi pare rau pentru toti românii care sunt nevoiti sa traiasca departe de tara. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13343 Report post Posted February 28 Acum n-aș zice chiar totul, m-aș referi doar la natură. 2 Share this post Link to post Share on other sites
King1 8238 Report post Posted February 28 54 minutes ago, Amarena said: Acum n-aș zice chiar totul, m-aș referi doar la natură. De acord. Eu am fost patru zile in Atena, mi-am facut un cadou de ziua mea , superb, mai departe ma gandesc la Paris si la Londra in primul rand pentru muzee si palate, ca sunt mort dupa ele. In Atena am vazut 4. Louvre si British Museum sunt urmatoarele tinte Iar din tara m-ar interesa mult sa ajung la Sarmizegetusa. Rodica, se ajunge usor acolo? Cum e? Cand am fost la Castelul Corvinilor nu mi-a dat prin gand sa ma abat si pana acolo. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13343 Report post Posted February 28 Se ajunge cu mașină de teren închiriată sau cu localnici care fac transport contra cost, cel puțin așa era acum câțiva ani, mă îndoiesc că au făcut drumul până acolo între timp. Cu mașină normală am înțeles că e nerecomandat. Păcat. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Enki 25422 Report post Posted February 28 Ulpia Traiana e chiar la sosea. Regia e mai prin deal prin padure, cand am fost eu demult acum vreo 10 ani era drumul destul de prost dar nu imposibil. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6234 Report post Posted February 28 Acum 5 ore, King1 a spus: Rodica, se ajunge usor acolo? Cum e? Cand am fost la Castelul Corvinilor nu mi-a dat prin gand sa ma abat si pana acolo. Iti propun ceva si mai interesant https://limesromania.ro/ro/articole/despre-proiect/?page=1 Macar pe bucăți 2 Share this post Link to post Share on other sites
King1 8238 Report post Posted February 28 5 hours ago, Rodica` said: Iti propun ceva si mai interesant https://limesromania.ro/ro/articole/despre-proiect/?page=1 Macar pe bucăți Super fain, mulțumesc mult!!! 9 hours ago, Amarena said: Se ajunge cu mașină de teren închiriată sau cu localnici care fac transport contra cost, cel puțin așa era acum câțiva ani, mă îndoiesc că au făcut drumul până acolo între timp. Cu mașină normală am înțeles că e nerecomandat. Păcat. 8 hours ago, Enki said: Ulpia Traiana e chiar la sosea. Regia e mai prin deal prin padure, cand am fost eu demult acum vreo 10 ani era drumul destul de prost dar nu imposibil. Chiar pacat, astia prin strainatate o piatra de pe timpuri daca au, imediat o incercuiesc, pun panouri cu informatii si gata loc de vizita. Of, cum nu stim sa ne promovam. Acolo la Sarmizegetusa s-ar putea face atatea langa sit. Plus o cale de acces buna, sa poata veni turistii usor de oriunde. 1 Share this post Link to post Share on other sites