Sari la conținut
Forum Roportal
bahuczki peter

Ciorba de perisoare

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ingrediente:

carne de vita 500 g, apa sau supia 2.5 l, morcovi 300 g, telina 150 g, albitura 150 g, rosii 500 g, ardei gras 150 g, ceapa 150 g, pasta de tomate 100 g, orez 105 g, verdeata 100 g, ulei 50 ml, ou 1 buc, sare de lamaie 1 lingurita, piper, sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza, zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu adaos de supa sau apa si se raceste.

Carnea, impreuna cu restul de ceapa, se trece prin masina de tocat cu sita deasa sau nu, daca aveti dantura buna. In pasta obtinuta se adauga ouale, jumatate din verdeata curatata, spalata si taiata marunt, piperul pisat, sare, amestecand bine compozitia. Din aceasta compozitie se modeleaza perisoarele si se pun la fiert in oala cu zarzavatul, ardeii si ceapa fierte pe jumatate, timp in care se adauga si orezul, rosiile curatate, spalate si taiate felii si pasta de tomate diluata cu supa, lasand la fiert inca 12 minute. Pofta buna! :crazy:

 

Daca nu ma credeti, va invit la masa!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Mai spune-mi odata adresa ca ma pregatesc sa vin!

 

Restaurant La Cemi, str. Stefan cel Mare, nr.54, telefon:0746151515

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Au :) Urasc ciorba asta :) Imi plac perisoarele dar cand sunt....cum sa zic....:doh:? Cand nu-s in ciorba, cand le mananci cu pilaf, plm :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mie imi plac prajite

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E foarte buna,dar fara ceapa prajita,iar ceapa pentru perisoare e mai buna taiata marunt,pentru ca data la masina de tocat,se amaraste.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ciorba nui de mine nu nu nu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×