Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

La 11.05.2018 la 11:05, slaurro a spus:

Ce stie sa faca de 113.000 euro?  :wizard:

Sa cheltuie cu cateva sute de milioane mai multe Euro-uri ... si sa santajeze regii UK-istilor pentru mai multe parale  :biggrin: 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dbp2.jpg?itok=suwBwxEh

Nu stiu cum se mai fac nuntile doar prin computer sau in persoana si ce rol mai are o rochie scumpa sa stea singura pe scari :lol2: sa adune zrilioane de COVIZI mireasa in acea rochie din pene si puf.   Chiar nu era altceva sa se aseze pentru o poza???   mai multe in link-ul de mai jos.

https://www.femcafe.hu/cikkek/fashion-beauty/benes-anita-daalarna-budapest-kollekcio-eskuvo/galeria/53662

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

See the source image

Rochia de basm a prințesei Diana prin ochii croitorului – Evenimentul Zilei (evz.ro)

{ochia a fost concepută pentru a umple spațiul, spunea Emanuel. „Catedrala Sf. Paul este enormă, uriașă, nu ai cum să croiești o rochie de proporții mici.”

*S-a rezolvat si secretul acelei rochii, mie nu mi-a placut deloc ca era foarte sifonata din prima secunda ce a aparut la TV, ca am vazut in intregime evenimentul ca si inmormantarea ei.*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

94-Year-Old Grandmother Fulfills Dream of Wearing a Wedding Dress, After Not Being Allowed in Bridal Shop in 1952 (msn.com)

a woman in a wedding dress: Erica Tucker/Facebook      On December 18th 1865, slavery ended in the United States!!!

Aud prima oara ca la negri era interzis de maritat in rochie alba pe vremuri in America, dar daca femeia voia sa fie in alb imbracata, nu trebuia sa astepte 94 de ani, oriunde se poate cumpara chiar ieftin o rochie purtata deja, nu-i mare branza insa articolul vrea sa incurajeze situatia din alt punct de veder.  Poate vor sa schimbe de dragul LBGTDzy-ilor si traditia asta, sa fie multicolora rochia miresei, dar nu vor ajunge departe cu ideile rasiste.   Sclavia s-a terminat demult daca asta voia sa ne spuna, mi-e greata cand vad asa ceva, este si video unde jartiera este vedeta, e scarboasa deja scena.      Vor sa-i ridice statuie ca a avut curaj sa imbrace alb???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dolce&Gabbana’s Instagram video: “@kitty.spencer chose to wear Dolce&Gabbana on the most important day of her life.  For this unique event, #DolceGabbana created a number…”

Modelul Kitty in varsta de 30 de ani se marita cu bilionarul de 62 din pura dragoste pentru bani ... si se expune intr-o rochie mult prea traditionala si infofolita pentru acest mileniu ca nu mai sintem in Sicilia pe vremea cand mireasa trebuie sa fie neaparat virgina in noaptea nuntii.   Daca era in Decembrie nunta si ger afara, s-ar intelege, dar in plina vara ... si de parada modei e cam mult material irosit.   Creatorul de moda o vinde si in ziua nuntii pe miresuca???   Charles Spencer didn't walk daughter Kitty down the aisle - this is why | HELLO!   

See the source image   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stohl András on Instagram: “Nincsenek szavak Az Ő Boldogsága az én Boldogságom #feleséglettakislányom#esküvő#éljenazifjúpár#lucaésb#legyetekboldogok#szeretlek…”

 

Ce nu inteleg eu, in articol scrie ca tinerii locuiau impreuna de 7 ani, insa nunta l-au facut in secret ... dar scrie in ziare, fericirea lor e unicat pe lume!!!   Tatal ei zice ca a crescut fiica, a devenit sotie ... da' in ultimii 7 ani ce a fost???  pentru ca n-a avut acte semnate pe contractul de convietuire???   Serios acum in 2021 :eek:

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Simona Halep Toni Iuruc nuntă

Este foarte potrivita rochia pentru orice ocazie si cine doreste sa-l imite, poate incepe crosetarea de pe acum pe o fusta!!!  Sau ca sa se taie niste colturi din munca intensa, se cumpara o bluza de dantela si de croseteaza doar sau se coase pe fusta  :derisive:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cleopatra Stratan Edward Sanda nunta

https://www.unica.ro/vedete/si-a-schimbat-sau-nu-cleopatra-stratan-numele-dupa-casatoria-cu-edward-sanda-393029/attachment/cleopatra-stratan-edward-sanda-nunta-7-2

"Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 de ani) s-au căsătorit civil pe 14 august 2021, în București, iar religios pe 22, la Chișinău. Soliștii locuiesc împreună din iunie 2021 și s-au logodit în octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani."
 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×