Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Eu am fost la targul de nunti anul acesta in tm, am vazut rochii faine la salon angelo arad. Daca nu ma insel si maya fashion e tot din arad. Imi placuse una sirena, era 35 mil parca. Pana la urma mi-am luat de la Amour din tm, unde au si modele Natalia Vasiliev si nu mai stiu care, mai scumpa ce-i drept, dar diferenta era la dantela.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu tot de la un targ de nunta organizat in toamna trecuta mi-am ales rochia de mireasa.

Initial am mers pe la cateva showroom-uri insa vanzatoarele de acolo aveau o atitudine de parca le deranjam nu ca as fi vrut sa cumpar.

La targ mi s-au parut oamenii mai prietenosi si cu oferte bune de pret.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bj%C3%B6rn_Borg_and_Mariana_Simionescu_1

 

Björn Borg si Mariana Simionescu in Snagov, Romania, la 24 Julie 1980 in ziua nuntii ... cat s-a schimbat moda de atunci!!!

 

In luna lui cuptor nu i-a fost cam prea cald miresei in acea rochie in sudul Romaniei???

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nunta-iasi-4.jpg?width=868&height=510

 

Nu inteleg de ce unica poza afisata cu tinerii unde se vede cine sint este cu cantareata care a distrat musafirii, vad pentru prima oara acest gest.


Tudor Nani şi Ema Pohrib mirii, alături de cântăreaţa Margareta Clipa, care le-a cântat la nuntă la Iasi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am participat la un party Sambata, de ales si probat rochie de mireasa norei mele.  N-am mai fost la un party organizat pentru acest scop,

a fost tura a 2-a, ca la prima a fost cu tot familionul de la strabunica incoace mireasa si nu era loc nici de stat in picioare ca mai sint si altii

si loc nu prea este pentru invitati numerosi.   Nu-mi place nici inghesuiala, dar la asta m-am simtit obligata sa ma prezint desi era cam departe.

 

Nu s-a servit sampanie ca am comandat o rochie cam "ieftina" si mai mult classica decat sofisticata ca va costa foarte mult calatoria de dupa nunta.

Ei mai mult pe asta concentreaza ca se poate decora o rochie simpla ca exista milioane de accesorii pentru acest scop.

A fost putin intimidating ca n-am mai fost intr-un magazin din asta unde exclusiv de acest party se ocupa.

Eu n-am fost mireasa si aveam alte idei despre aceasta rochie, nu cred ca l-as fi cumpart pe careva nici pentru Halloween.

M-a surprins ca vanzatoarea sau reprezentativa, o tanara afro-americana m-a imbratisat imediat, ceea ce aici nu prea merge ca nu pare un jest 

profesional si tot ma freca pa brate, ca sa aflu ca-i placea de jacheta mea de velur foarte fina si moale!!!   A zis tare sa auda toata lumea si alte familii

si toti au venit sa incerce cat este de moale si bineinteles curiozitatea de unde la-m cumparat.   De pret aici nu se vorbeste deschis, dar il am de 20 de ani.

Doar pentru ocazii speciale o imbracam de mari partiuri in timp de iarna si noaptea, dar Sambata sufla vantul puternic si locul am considerat elegant.

Am primit oferte de cumparat la pret serios ca lumea cauta asa ceva si nu se gaseste decat din materiale care nu sint flexibile. 

Moda mai veche nu se compara ce cea de azi.   Am impresia ca n-am de mers la cumparaturi ca scot ceva din dulap si va fi perfect ca nu m-a vazut nimeni

din cei care vor fi prezenti cu haine de gala ca nici nu-i cunosc  :haha:  decat colegii fiului.   Trei fete prezente la party vor veni sa-si aleaga ceva din ce "am crescut" deja!!!

Au copiii si pentru o seara nici ele nu vor sa cheltuie prea mult si eu am destule din acele rochii in rezerva, ca intre timp am schimbat marimea.

  

Aproape asa arata, dar la decolteu va fi cusut ceva stralucitor sa nu fie asa de deschis si low pe umeri ca nu se simte bine asa in ea, si observati ca mireasa are mana in buzunare, asa are si rochia noastra buzunare de-i intra bratele pana-n coate sa cotrobaie in ei, ceea ce eu am gasit cam out of this world, dar nu mai platim sa-l modificam.  Doar lungimea trebuie magazinul sa-l fixeze peste o luna cand isi cumpara si pantofii sa fie la perfectie.   Va avea de umblat saraca si dupa pantofi destul ca nu se gaseste din prima incercare niciodata. 

Partea din spate al rochiei, trena, se poate ridica si prinde cu un nasture de talie sa fie la acelas nivel cand danseaza, dupa ce au ajuns in sala de receptie, ca nu vrea sa se schimbe in altceva desi i-am oferit obtiunea.   Vrea sa se bucure de seara ei in rochia speciala.   Da' ce m-a obosit shoppingul asta!!!  desi parea ca este o zi ca altele.

 

grace-kelly-inspired-wedding-dress-3-726

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce stie sa faca de 113.000 euro?  :wizard:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×