vlado 0 Report post Posted August 22, 2005 Imi cer scuze ca intreb asta , si poate ca nici nu o sa imi raspundeti , dar a meritat incercarea. Imi puteti spune si mie de unde aveti traducerea in romana a portalului Invision Power Board? Share this post Link to post Share on other sites
roportal 21 Report post Posted August 22, 2005 Imi cer scuze ca intreb asta , si poate ca nici nu o sa imi raspundeti , dar a meritat incercarea.Imi puteti spune si mie de unde aveti traducerea in romana a portalului Invision Power Board? [snapbacca]61842[/snapbacca] E tradus de noi. Share this post Link to post Share on other sites
vlado 0 Report post Posted August 23, 2005 (edited) Aaa , damn.Am crezut ca exista o comunitate IPB romaneasca. Si am vre-o sansa sa il trag si eu de la voi :De? ---lasand copyrighturile roportal.ro 8)--- Edited August 23, 2005 by vlado Share this post Link to post Share on other sites
roportal 21 Report post Posted August 23, 2005 Aaa , damn.Am crezut ca exista o comunitate IPB romaneasca. Din pacate nu exista si nu cred ca va fi in curand deoarece sunt destul de putine forumuri care folosesc IPB. Si am vre-o sansa sa il trag si eu de la voi :De?---lasand copyrighturile roportal.ro 8)--- Cand va fi tradus complet (mai avem partea de moderare) si corect (sunt destule greseli) probabil o vom face publica. Share this post Link to post Share on other sites
vlado 0 Report post Posted August 26, 2005 Astept cu nerabdare acest moment. As putea sa ajut si eu pentru ca am tradus deja in romana destule CMS-uri si forumuri. Share this post Link to post Share on other sites