Sari la conținut
Forum Roportal
MEFIST0

Romanii sunt de acord cu amprentarea tiganilor, OPRITI MINCIUNA SI DENATURAREA ADEVARULUI !

Postări Recomandate

s-a deschis o petitie

 

Postul super-ultra-bombastic "Realitatea" impreuna cu satra "Romani Criss", anexa a retelei Soros Open Network, care a inventat cuvantul "rom/romani", a ajuns sa scoata poporul roman la inaintare pentru tiganii care ne-au facut de ras peste tot in lume. Ne-am lasat destul calcati in picioare, batjocoriti si umiliti de "minoritatea" tiganeasca, atatia ani! Din cauza lor ne-am pierdut orice urma de demnitate! Cum sa mai poti spune strainului ca tu esti ROMAN, nu tigan (sau rom), cand tiganul ti-a luat-o inainte si i-a jefuit casa, masina, magazinul sau i-a violat sotia... Si tiganul, care-si spune rom, vine din ROMANIA! Si, dupa toate astea, noi, ROMANII,sa le luam apararea tiganilor? Sa "amprentam" benevol, din spirit de asa-zisa solidaritate cu ei? Sa ne solidarizam, deci, cu hotii, violatorii si criminalii?! Niciodata!

 

Minunata si nevinovata etnie tiganeasca, ce napastuita e ea!!! Cum indraznesc popoarele asuprite de tigani sa ii legitimeze tocmai pe ei, buricul pamantului. Ce nenorocite sunt popoarele Europei care nu se mai lasa jefuite si omorite de catre acesti colonisti indieni!!!

 

Exact acum 2 zile am reusit sa fiu martor la o flegma data de un tigan (bietul de el) unei domnisoare care a cerut sa fie lasata in pace de catre "bietul tigan" pt ca acesta a incercat sa o pipaie. ACEA DOMNISOARA NU A PRONUNTAT NICI O INJURIE LA ADRESA TIGANULUI. NICI INAINTE DE FLEGMA NICI DUPA FLEGMA. Am intervenit impreuna cu un amic iar "bietul tigan" a inceput sa profereze ceea ce profereaza rasa tiganeasca de obicei. Amenintari si injuraturi. Daca-l bateam ma amenda politia GARANTAT. Oare de ce sunt romanii atat de rasisti in ce priveste tiganii? FIECARE ROMAN ARE UN RASPUNS CU UN EXEMPLU DE ACEST GEN IN VIATA LUI.

 

Nu va mai ascundeti dupa degete Domnilor de la Irealiatea si nu mai spuneti ca exprimati opiniile romanilor pentru ca ignorati PAREAREA GENERALA A 99 % DINTRE ROMANI CARE VA SCRIU PE FORUM LA CHIAR LA INITIATIVA DESCHISA DE DUMNEAVOASTRA, CENZURATI SI DATI PE POST IN SCHIMB NUMAI MINCIUNI DENATURATE.

 

"Irealitatea" TV si moderatorii acestei emisiuni, sa trimiteti comentariile exprimate de romani pe forumul campaniei abominabile, mincinoase si jegoase initiate de dumneavoastra Ministerului de Externe pentru ca Guvernul Italian sa observe ca ii sustinem in acest proiect si sa nu ne mai asocieze cu imaginea tiganilor de pretutindeni !!!

 

DA, SUNTEM DE ACORD CU AMPRENTAREA NOMAZILOR TIGANI CARE NE-AU FACUT DE RAS PESTE TOT IN LUME !

 

 

 

http://www.petitieonline.ro/petitie/romani...-p31321038.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Voi vorbiti de amprentarea tiganilor ce au comis infractiuni, sau a tuturor tiganilor? Deoarece este o mica mare diferenta...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oricine cu sau fara acte care comite infractiuni ar trebui catalogat si bineinteles condamnat in functie de gravitatea infractiunii, indiferet ca e tigan sau altceva. Deci nu ar fi nevoie de o lege special pentru tigani, ci pentru oricine comite infractiuni, ceea ce probabil exista deja, dar problema este aplicatul...

 

Cat despre elementele care scuipa si injura pe strada, nu sunt ei vinovati, ci cei care-i lasa special sa faca ceea ce fac, tocmai pentru a se ajunge in asemenea situatii si a se intari legile si micsora libertatile intregii populatii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
dude, scuipatul pe stradă e o chestiune socială.

putem trăi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
uită-te la nordici (Norvegia, Suedia), uită-te la noi, mai uită-te odată la ei. spune-mi apoi că la ei ar fi posibilă restr

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Norvegienii şi suedezii au ajuns aşa tocmai datorită legilor.

nu uita componenta nationala, de temperament...e frig, putina lumina...etc...mai calmi...nu e ca in zonele calde!!!!!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×