Sari la conținut
Forum Roportal
eduarddicu

Obtinere viza pentru SUA

Postări Recomandate

daca la casatorie s-a specificat ca fiecare isi pastreaza numele pe care il doreste este ok, desi nu vad sa nu fi facut asta cand te-ai casatorit legal cu el.

 

Multe romance fac asa crezand ca acopera ceva cu asta, fiecare are o poveste mai jenanta si pe urma reproseaza cunostintelor ca "au suflat" la emigrare ca nimeni nu stia ca ea e maritata cu XYZ ... ca nu si-a schimbat numele, insa uita ca America a fost descoperita inaintea ei si la casatorie te intreaba prima oara de numele cu care te-ai nascut, ca pe scene poti avea tot feluri de nume, alea nu conteaza si nici daca porti al sotului nume sau nu, TU ca fiinta la nastere cine ai fost, esti trecut aici in registre!!! plus amprente si alt material biologic care te identifica.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, corect! Numele ca numele, dar ai amprentele la ei.

Problema era daca il afecteaza pe actualul sot faptul ca ea a incalcat dreptul de sedere si nu mai poate primii nici el viza de intrare in US. Nu il afecteaza.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru ca el n-a mai fost in State, are tot dreptul daca se califica sa primeasca viza dar singur ... pentru vizita la rude cu ocazia evenimentelor de familie, sau l amunca daca are un contract, insa nu va fi insotit de ea. Ea are o pedeapsa de depasit, nu cunosc anii exact cati n-are drept de intrat in State, doar ca-s multi la numar dar si atunci va fi re_evaluat cazul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt noua pe acest forum,as vrea sa ma ajutati cu un sfat.

Fiul meu a plecat in SUA anul acesta la un master cu viza F1 pt. 2 ani,locuieste intr-o casa cu catva studenti,fiecare in camera lui..Are o prietena f. apropiata care ar vrea sa faca si ea un master,pana a fi acceptata vrea sa viziteze facultatea la care va aplica sa vada despre ce e vorba,daca va fi acceptata la mai multe sa vada la care va accepta.Masterul vrea sa-l faca la o fac. aproape de el.

Cu ce viza poate pleca? poate spune ca in aceasta perioada sta cu el?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×