Sari la conținut
Forum Roportal
valeanu_sanda_elena

Incredere in medic?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Deschid acest nou subiect pentru ca sufletul meu este ravasit de durere desi au trecut 2 ani de cand mi-am pierdut singura sora.Ma doare fiecare clipa pe care o traiesc si caut sa inteleg daca a fost vorba de destin sau pur si simplu malpraxis . Simt ca nu-mi voi gasi linistea pana nu ma voi lamuri asupra tuturor problemelor pe care le-am intampinat.

Cati dintre dvs.sunteti multumiti de felul in care au fost tratati de catre medici( oncologi , radioterapeuti ...) fratii , parintii , copii sau prietenii dvs care din pacate sufera sau au suferit de acesta nenorocita boala?

Vi s-a intamplat vreodata ca medicul in care aveati increde sa profite de disperarea dvs si sa va induca in mod intentionat pe un drum gresit?

S-a intamplat sa va fie conditionat actul medical si sa vi se solicite in mod direct bani sau alte foloase ?

Ati fost trimisi de la un medic la altul doar pentru ca acestia , trebuiau sa profite fiecare in parte si sa stoarca atat de la pacient cat si de la familie cat se putea de mult ?

Vi s-a intamplat sa fiti tratati dvs. sau cunostintele dvs . de un anumit diagnostic si in realitate sa suferiti de altceva?(sora mea a fost diagnosticata cu cancer de col uterin st.IIA si a fost tratata pentru acest diagnostic , in trei luni a decedat iar la necropsie s-a descoperit ca a fost neoplasm de ficat , iar in tot acest timp nimeni nu si-a pus nici-un fel de problema desi analizele indicau ceva anormal , dupa cum am constatat ulterior )

Mie mi s-au intamplat toate acestea ! Iar in urma nu a ramas decat un gol imens , o durere nesfarsita si disperarea de a intelege cum de a fost posibil asa ceva . As vrea sa pot da timpul inapoi si sa plec cu sora mea pana la capatul lumii , sa-i gasesc leacul si sa o aduc vindecata inapoi acasa , sa ne putem creste in liniste copii .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

draga mea te inteleg perfect crede-ma,desi eu inca nu am pierdut persoana draga mie care e bolnava de aceasta boala

medicii sunt...nici nu am cuvinte sa descriu...

umblu cu tati meu de aproape 3 luni de zile fara nici o concluzie,numai bani cheltuiti fara nici un rezultat.

problema sta in felul urm in urma cu 2 ani tatal meu a fost operat de cancer la colon pana in ziua cand l-a operat nu am stiu ca are asa ceva...totul a fost ok...

problemele au inceput acu aprox 3 luni cand am inceput unele investigatii si nimeni nu e capabil sa puna un diagnostic...ba e la pancreas ba e la plamani ba e tot la colon...in cele din urma am fost la szeghet unde ni s-a spus ca e recidiva la colon si ca e plin in max 2 sapt sa il operam sa facem colonoscopie cu biopsie si apoi operati.

ieri am fost la tm si am facut colonoscopia pana la intraea in stomac e curat si ce aia curat nu are nimik...mamai a vazut toata investigati impreuna cu medicul...nu am cuvinte nus tiu ce sa mai cred doar ca medicii nu sunt capabili sa puna un diagnoscti,crede-ma sunt disperata nu stiu unde sa mai merg cu el.

mi-ar trebui o zi intreaga sa iti scriu cate am patit si prin ce am trecut

dc vrei o sa tit trimit un mail si mai vb

imi pare sincer rau de sora ta,f rau si sper sa iti de-a d-zeu putere sa poti trece peste aceasta durere cumplita.

tocmai am aflat si de un caz tot asa...care a fost tratat de cancer pulmonar si el defapt avea la oase in cateva luni l-au terminat medicii...

f f f trist, si nu nici cele mai mici remuscari

sa le fie rusine

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×