Sari la conținut
Forum Roportal
Victor Apostu

Ai ACUM 4 zile libere.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Presupunind ca ai 4 zile libere, masina cu plinul facut si 10 mil. lei ( ROL) unde te-ai duce ACUM intr-un "miniconcediu"? Ce traseu ai aborda? De litoral propun sa facem abstractie, e o idee care vine lesne tuturor si oricum este o locatie mult prea cunoscuta...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

vara asta am fost la o casuta la vreo 14 cam de Stana de Vale undeva in munti unde era aerul cu adevarat curat,era liniste nu te deranja nimeni nici telefonul nu mai putea suna ca nu e semnal aproape peste tot,fara curent electric superb era pur si simplu natura.Am jucat remi cu prietenii la lumina lumanarilor am mancat bureti culesi chiar de noi(o delicatesa) apa curata de la stana de vale ce sa zic superb iti recomand cu caldura acest loc si e si aproape de tine(parca ziceai ca esti din cluj). :oca: 8)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
vara asta am fost la o casuta la vreo 14 cam de Stana de Vale undeva in munti unde era aerul cu adevarat curat,era liniste nu te deranja nimeni nici telefonul nu mai putea suna ca nu e semnal aproape peste tot,fara curent electric superb era pur si simplu natura.Am jucat remi cu prietenii la lumina lumanarilor am mancat bureti culesi chiar de noi(o delicatesa) apa curata de la stana de vale ce sa zic superb iti recomand cu caldura acest loc si e si aproape de tine(parca ziceai ca esti din cluj). :oca:
Editat de Victor Apostu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
stiu precis o locatie.nu crezi?

nu uita, ideea este: 4 (patru) zile libere, plinul la masina, 10 mil. lei vechi! Atit!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×