Jump to content
Forum Roportal
@anyry

Comunicarea... o necesitate?

Rate this topic

Recommended Posts

hmmmm.....deci consider fff adevarat ce ai spus tu mai sus..... comunicarea a existat din toate timpurile si pan in prezent, si va exista mereu caci fara ea ce am face, cum am evolua?

Edited by erena

Share this post


Link to post
Share on other sites

Comunicarea e extrem de importanta. Insa ea poate fii si distructiva in unele cazuri. Daca stim sa ne exprimam dorintele, avem sanse sa primim ceea ce ne dorim, dar un esec aparut in urma unei comunicari defectuoase ne poate descuraja si ne poate inchide in noi insine. E ca o arma cu doua taisuri.

Comunicarea intre animale este un mecanism automatizat. Se face din instinct, de aceea la ele nu exista loc de interpretari eronate. La om e extrem de diferit. Conteaza mult modul in care transmitatorul trimite mesajul receptorului. Dar si modul in care receptorul "vede" mesajul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

litera absoarbe emotia , conduce totul spre evolutia personala sau generala . daca ar exista tacere toti ar innebuni ca nu ar sti sa interpreteze insasi tacerea . s ar speria si ar disparea conexiunile .

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

comunicarea te tine prins de lume, daca nu , te rupi si traiesti intr-o lume a ta in care comunici cu prieteni imaginari

care iti raspund asa cum ti-ai dori, e greu sa fii singur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×