Sari la conținut
Forum Roportal
@anyry

horoscopul verii 2008

Postări Recomandate

http://www.elystar.ro/modules/news/article.php?storyid=821

 

in general si pentru fiecare zodie in parte :D

 

 

 

***

 

Horoscop turistic 2008

 

Berbec. Pentru cei nascuti in primul decan, perioada estivala ii va plasa intr-o atmosfera de voie buna si veselie.Nativii celui de-al doilea decan pur si simplu se simt vedete.Cei din ultimul decan vor profita din plin de influxurile benefice ale naturii.

 

Taur. Toti nativii acestei zodii sunt preocupati, in perioada estivala, de explorarea unor resurse sau profituri.De aceea lasati calatoriile de placere si preocupati-va mai mult de cele de afaceri.In orice caz este o perioada propice relaxarii.Faceti vizite si mai si distrati-va.

 

Gemeni. Nativii din primul decan au, in vara acestui an, o vacanta frumoasa.Sunteti intr-o buna dispozitie.Daca va ganditi sa calatoriti o si puteti face, dar fiti prudenti.Cei nascuti in al doilea si al treilea decan va este recomandat un sejur la mare.

 

Rac. Aceasta perioada este, pentru cei nascuti in primul decan, traversata de un climat putin tensionat, dar totul este bine cand se termina cu bine! Nativii celui de-al doilea si al treilea decan ar trebui sa iasa de sub din "carapacea" lor.Daca sunteti intr-o calatorie fiti atenti sa nu va uitati biletul sau pasaportul.

 

Leu. Pentru cei nascuti in primul si al doilea decan aceasta perioada este cea mai prielnica sejururilor in aer liber.Climat fericit pentru calatorii memorabile! Si pentru cei din al treilea decan, daca se vor trezi la timp, pot fi creatorii unui climat favorabil din toate punctele de vedere.Daca nu, somn usor!

 

Fecioara. Nativii din primul si ultimul decan sunt la egalitate in cea ce priveste calatoriile , in schimb cei din cel de-al doilea decan sunt mai pesimisti in a alege o destinatie, desi in scurtele calatorii pe care le vor face vor intalni persoana iubita.

 

Balanta. Ca aspect general, in aceasta perioada, nativii primului decan au probleme in cadrul cuplului.Desi sunteti fara chef, armonia si energia necesara cuplului dvs. se poate gasi numai in mijlocul naturii.Pentru cei nascuti in al doilea decan este perioada intelegerii regasite, renaste dorinta de a merge la munte si la mare.Cei din ultimul decan vor face multe cheltuieli fara a se gandi ca mai bine s-ar plimba.

 

Scorpion.Toti scorpionii in aceasta perioada sunt fericiti.Au parte de un cer albastru si o mare calda.Sunt rasfatati, apreciati si au bucuria de a trai veselia calatorilor.Unii scorpioni se vor lansa intr-o croaziera.

 

Sagetator. Pentru nativii din primul decan aceasta perioada va aduce armonie in raporturile cu anturajul.Aveti toate motivele sa fiti veseli si sa va simtiti bine cu ceilalti.Totusi fiti atenti la drum! Cei din al doilea decan au o mare pofta de miscare.Sagetatorilor din ultimul decan li se prevad ocazii excelente, mai ales in calatoriile la mare.

 

Capricorn. Perioada estivala va avantajeaza.Exprimati-va, hotarati-va, actionati.In cea ce priveste calatoriile si drumurile fiti foarte precauti si ar fi bine sa stati acasa.La sfarsitul perioadei de vara veti cunoaste o persoana de care va veti indragosti.

 

Varsator. Toate drumurile va sunt deschise! Vant bun din pupa! Plecati si distrati-va la munte si la mare.Pentru nativii ultimului decan un sfat: fiti atenti la intalniri si afaceri.

 

Pesti. Cei din primul decan se vor simti deprimati, hartuiti, obositi.Desi calatoriile nu va atrag catusi de putin, nu ar strica o iesire in decorul estival.Nativii din al doilea decan au chef de duca...Cei nascuti in ultimul decan trec printr-o perioada de stress care se poate rezolva indragostindu-va.

 

 

sursa:

http://www.infotravelromania.ro/horoscop.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Leu. Pentru cei nascuti in primul si al doilea decan aceasta perioada este cea mai prielnica sejururilor in aer liber.Climat fericit pentru calatorii memorabile! Si pentru cei din al treilea decan, daca se vor trezi la timp, pot fi creatorii unui climat favorabil din toate punctele de vedere.Daca nu, somn usor!

sursa:

http://www.infotravelromania.ro/horoscop.html

 

timpul a trecut deci voi avea somn usor toata vara! :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×