Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
stiri

Targ Online pentru Absolventi

Recommended Posts

Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj. Intre 16 iunie si 15 august, Catalyst Recruitment Solutions organizeaza pe www.hipo.ro Targul Online pentru Absolventi. Timp de doua luni, cele doua generatii de absolventi din 2008 vor putea alege dintre peste 1000 de joburi oferite de peste 100 de companii lider de industrie, precum si dintre oferta nationala de masterate si programe de internship.

 

Targul Online pentru Absolventi este un eveniment anual, la nivel national si reprezinta ultimul moment in care absolventii 2008 pot gasi in acelasi loc cele mai mari companii si oferta completa de programe pentru tineri fara experienta. Timp de doua luni, peste 100 de companii care investesc in tinerii aflati la inceput de cariera vor oferi 1000 de locuri de munca in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca. In plus, cei care vor sa opteze pentru un program de internship in locul unui job, vor gasi pe www.hipo.ro oferta de internshipuri a acestor companii.

 

Tinerii interesati de continuarea studiilor vor gasi oferta nationala completa de programe de masterat, dar si o sectiune a portalului cu articole in exclusivitate oferite de specialistii din resurse umane, pe teme precum alegerea profesiei potrivite, obtinerea avantajului competitiv in procesul de angajare, alegerea inteleapta a companiei pentru care sa lucrezi, sau sfaturi pentru negocierea salariului.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×