Buford 0 Report post Posted June 23, 2008 Ares, tu esti scamatorul?Ia explica'ne de ce ca un moderator bun ce te afli. Share this post Link to post Share on other sites
Ares444 13 Report post Posted June 23, 2008 Ares, tu esti scamatorul?Ia explica'ne de ce ca un moderator bun ce te afli. Iti raspund cu placere Tao. Sa recapitulam: ai luat o sanctiune pe drept dupa care sa o ocolesti ti-ai facut n clone. Uite sa vada si poporul: 1. HortonS 2. Buford 3. benybaby 4. bennybaby 5. bennyb 6. sscuntingator 7. coldmedina 8. S.Tao 9. i'm not gipsy 10. Seqenet 11. SeqenenreT 12. AtiaseS 13. ClassicPapillon 14. *Bittersweet* 15. EdanRose 16. Ydi* 17. ClassicDream 18. dirtyangels 19. Seqe 20. S_T 21. SanakhtenreTao 22. SeqenenreTao 23. Seqenenre 193 Trage tu concluziile. Si intreb : Aici trebuie sa se ajunga ?" 11. Este interzisa crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal. Crearea unui cont pentru ocolirea unui sanctiuni, aduce banarea ambelor conturi. (si ulterioarele) Share this post Link to post Share on other sites
3dvoz 0 Report post Posted June 23, 2008 Trage tu concluziile. Si intreb : Aici trebuie sa se ajunga ?" Asadar si prin urmare avem : 1. HortonS - Da 2. Buford - Da 3. benybaby - Da 4. bennybaby -Da 5. bennyb -Da 6. sscuntingator-Da 7. coldmedina-Da 8. S.Tao-Da 9. i'm not gipsy-Nu 10. Seqenet-Da 11. SeqenenreT-Da 12. AtiaseS-Da 13. ClassicPapillon-Clasic Cacat - Nu 14. *Bittersweet* -Bitter shit NU 15. EdanRose - Nici asta 16. Ydi* - Nici 17. ClassicDream - Sunteti bolnavi 18. dirtyangels -Nici 19. Seqe -Da 20. S_T - Nu folosesc underline' ul deci Nu 21. SanakhtenreTao -Da 22. SeqenenreTao - Asta ar fi contu' 23. Seqenenre 193 - Da Asta ca ai pomenit de popor. Trage tu concluziile. Si intreb : Aici trebuie sa se ajunga ?" Aici se ajunge cand forumul e moderat in marea sa parte de niste fufe. Sa mai spun ca am cateva nefolosite si'un proxy finder minunat? Share this post Link to post Share on other sites
Ares444 13 Report post Posted June 23, 2008 Asadar si prin urmare avem : 1. HortonS - Da 2. Buford - Da 3. benybaby - Da 4. bennybaby -Da 5. bennyb -Da 6. sscuntingator-Da 7. coldmedina-Da 8. S.Tao-Da 9. i'm not gipsy-Nu 10. Seqenet-Da 11. SeqenenreT-Da 12. AtiaseS-Da 13. ClassicPapillon-Clasic Cacat - Nu 14. *Bittersweet* -Bitter shit NU 15. EdanRose - Nici asta 16. Ydi* - Nici 17. ClassicDream - Sunteti bolnavi 18. dirtyangels -Nici 19. Seqe -Da 20. S_T - Nu folosesc underline' ul deci Nu 21. SanakhtenreTao -Da 22. SeqenenreTao - Asta ar fi contu' 23. Seqenenre 193 - Da Asta ca ai pomenit de popor. Aici se ajunge cand forumul e moderat in marea sa parte de niste fufe. Sa mai spun ca am cateva nefolosite si'un proxy finder minunat? Dragul meu, fiecare avem dreptul la parerile noastre personale. O sa unesc cele doua threaduri. Vad ca ai un proxy finder minunat, dar si eu sint liber azi si miine. :offtopic: Propun pina una alta sa ne oprim aici sau ? :butcher: Share this post Link to post Share on other sites