Sari la conținut
Forum Roportal
Zimbru

Age of Conan

Postări Recomandate

Jocul Age of Conan - Hyborian Adventures este un MMORPG ce are la origine o lume fantastica a celebrului autor Robert E. Howard. In Age of Conan, jucatorii patrund in lumea denumita Hyboria alaturi de prieteni sau adversari cu intentia de a convietui, a lupta sau a descoperi lumea intunecara si brutala a regelui Conan.

 

Site oficial : www.ageofconan.com

 

Sistemul activ de lupta

Sistemul de lupta din Age of Conan iti permite sa ai un rol activ in lupta. Mai mult decat a apasa un buton de atac automat, ai posibilitatea sa contolezi fiecare lovitura, impingere si chiar balansare a armelor.

De semenea sistemul permite controlul total al apararii, avand posibilitatea sa-ti adapatezi metoda de aparare in funtie de stilul atacatorului si natura lui. Totul se desfasoara pe fondul a cat de dezvoltate sunt abilitatile folosite. Age of Conan are un puternic sistem de lupta pentru situatia "calare" cand se foloseste unul dintre mounts, permitand sa duci o batalie pe un cal, mamut sau rinocer.

 

O lume de o frumuste ce iti taie respiratia

Age of Conan: Hyborian Adventures contruit pe o platforma grafica facuta de DreamWorld sub o inginerie avansata si pe un suport DirectX 10, un motiv in plus sa vezi lumea bogata si luxurianta din Hyboria.

 

Personalizarea eroului fara precedent

Jocul iti permite un nivel de control asupra eroului cum nu s-a mai intalnit. Iti poti alege infatisarea caracterului, expresia fetelor, tunsosare, cicatrici, musculatura, marimea si multe altele cum ar fi atacuri combinate si pozitii de lupta.

 

Clase interesante si unice

Jocul cuprinde 12 clase dupa un tipar interesant cu idei noi cum ar fi Bear Shaman si Herald of Xotli cu amintirea vechilor clase cum sunt Assassin si Ranger Clasele sunt impartite avand la baza patru criterii semnificative: Priests, Mages, Rogues si Ranger avand posibilitatea de a alege un erou dupa gust.

 

 

www.barbarian.ro -- Primul site romanesc al fanilor Age of Conan

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×