Sari la conținut
Forum Roportal
cosmin2002

Pete rosii pe piele

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua.

Am si eu o problema: am niste pete rosii care sunt destul de evidente. Am fost la mai multi medici din localitatea mea, insa diagnosticul este unul ambiguu si fara rezultat. Am facut inclusiv testul VDRL care a fost negativ. Problemele astea le am de 3 ani. Am observat ca petele se " activeaza" si reactioneaza in momentul in care fac un dus cald, adica devin rosii si ma ustura un pic. De asemenea, vara la mare primele care se inrosesc de la soare si ma ustura extrem de tare sunt aceste pete care reactioneaza destul de tare la soare. De asemenea, cand transpir abundent tot la fel. Ca forma, unele au o forma neregula, iar altele parca ar semana cu o amprenta de pisica sau ceva asemenator. Singurul tratament care face decat sa sterga temporar ( circa 2 saptamani ) aceste semne este Dermovate. Am avut mai multe medicamente care mi-au fost prescirse, regim ,etc, care nu au dat rezultat ( pe care le-am si uitat ).Precizez ca am petele raspandite pe tot corpul si cred ca tratamentul provizoriu cu Dermovate este destul de nociv pentru corp.

Toate aceste poze le-am pus pe acest link: http://s286.photobucket.com/albums/ll92/cosmin2002/

Rog pe aceasta cale, administratorul acestui forum sa nu stearga linkul care arata pozele cu problema mea.

Va multumesc !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma intereseaza mai exact cum apar aceste pete si daca te mananca , pentru ca si sotul meu are cam aceeasi problema si nu mai stiu ce sa fac. Ma depaseste. astept sa raspunzi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi apar in mod deosebit dupa baie, cand incep sa ma manance. Tratamentul provizoriu este cu Dermovate ( 1 luna de zile nu mai sunt probleme ) si la soare la mare. Initial razele soarelui roseste numai petele, iar dupa un timp acestea dispar ( cam3-4 luni nu mai sunt probleme ). Am gasit acum un tratament intr-o revista pe care as dori sa il incerc : miere, ulei de masline si drojdie din bere ( se gaseste la Plafar sub forma de medicament ). Am inteles ca produsul se amesteca si se aplica pe corp cam 30 min. dupa care se spala. Insa nu l-am incercat. Tinem legatura.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna ziua,

azi am fost la sauna si cum stateam eu asa asteptand sa transpir ,am simtit ca ceva ma furnica pe picioare....am zis ca e vorba de efectul saunei...la putin timp am vazut ca-mi apar niste pete rosii,nu stiu cum sa le descriu,asa ca am facut nsite fotografii"la cald" :brunette: nu ma deranjau,nu ma mancau...nu nimic...doar aspectul asta...ma gandesc ca poate am reactionat asa din cauza celulitei,chiar nu stiu ce sa zic.astept si parerea voastra ,poate ati mai patit si voi asa ceva :spiteful: si inca ceva,mi-au aparut numai pe picior ,deasupra genunchiului....sper sa va puteti da seama cam cum arata din poze

post-163486-1221399631_thumb.jpg

post-163486-1221399648_thumb.jpg

post-163486-1221399663_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
:wizard:

 

Ai folosit si crema de corp?

 

nu,n-am folosit crema de corp,ca facusem dus inainte...dar,nu numai zona aia are celulita....atunci de ce numai acolo au aparut asemenea pete? :spiteful: o alta reactie de genul asta a mai fost o sg data cand am stat la soare pentru numai 5 min...si tot de la genunchi in sus :brunette: in rest,n-am avut probleme nici cu soarele si nici cu sauna :haha:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
nu,n-am folosit crema de corp,ca facusem dus inainte...dar,nu numai zona aia are celulita....atunci de ce numai acolo au aparut asemenea pete? :spiteful: o alta reactie de genul asta a mai fost o sg data cand am stat la soare pentru numai 5 min...si tot de la genunchi in sus :brunette: in rest,n-am avut probleme nici cu soarele si nici cu sauna :wizard:

 

E zona mai sensibila sau e celulita mai accentuata acolo.Daca iti faci masaj energic dupa dus,acolo pielea nu se inroseste diferit?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×