dshadow 0 Report post Posted June 8, 2008 Hello, as avea nevoie de putin ajutor ... am de facut o tema in Microsoft Visual C# 2005 Express Edition si nu prea ma descurc ... cine ma poate ajuta ? :spiteful: Share this post Link to post Share on other sites
Paul Brahtl 466 Report post Posted June 8, 2008 Spune despre ce e vorba si vedem ce putem face. Share this post Link to post Share on other sites
dshadow 0 Report post Posted June 8, 2008 Spune despre ce e vorba si vedem ce putem face. doua butoane ... Incarca si CANCEL Butonul Incarca - apare o bara de progres cu 30 de unitati, deasupra ei apare cat % s-a incarcat iar timpul de incarcare 100% sa fie un minut Butonul CANCEL - iesire din aplicatie sincer sa fiu am prea putine idei despre cum ar trebui sa procedez ... Share this post Link to post Share on other sites
Paul Brahtl 466 Report post Posted June 9, 2008 pasul 1. Instalezi Microsoft Visual C# 2005 Express Edition pasul 2. Lansezi Microsoft Visual C# 2005 Express Edition pasul 3. File->New->Project In fereastra care iti apare selectezi Visual C#->Windows->Windows Application Dupa ce ai finalizat acesti pasi, continuam. Share this post Link to post Share on other sites
dshadow 0 Report post Posted June 9, 2008 am reusit ... am inserat si 2 butoane si un progressbar ... si cam atat ... acum chiar k m-am blocat de tot :spiteful: Share this post Link to post Share on other sites
radu84 0 Report post Posted July 11, 2008 un tutorial ai luat? sau vrei sa iti faca cineva totul de-a gata? chiar daca raspund dupa o luna, totusi fiecare ar trebui sa incerce singur, sa citeasca si unde nu intelege sa ceara ajutor numa bine Share this post Link to post Share on other sites