catalina13 0 Report post Posted May 29, 2008 am si eu un telefon nokia 5700...si de o zi nu mai pot accesa camera imi apare "general :functie neacceptata"...aveti idee ce pot face?sau c are...l-am resetat...si l-am inchis si deschis si tot l fel face...[ps:in ziua respectiva m-a plouat si am avut telefonul in buzunar...dar l-am desfacut cand am ajuns acasa..si l-am uscat...dar degeaba] Share this post Link to post Share on other sites
tudy123 0 Report post Posted June 7, 2008 am si eu un telefon nokia 5700...si de o zi nu mai pot accesa camera imi apare "general :functie neacceptata"...aveti idee ce pot face?sau c are...l-am resetat...si l-am inchis si deschis si tot l fel face...[ps:in ziua respectiva m-a plouat si am avut telefonul in buzunar...dar l-am desfacut cand am ajuns acasa..si l-am uscat...dar degeaba] ai incercat sa formatezi cardul? Share this post Link to post Share on other sites
catalina13 0 Report post Posted July 12, 2008 da am incercat si degeaba...are momente in care imi mai spune si "foto-video deja in uz"...dar deobicei imi zice "general:functie neacceptata" :D Share this post Link to post Share on other sites
Vecinu'Ei 0 Report post Posted July 12, 2008 Daca a luat apa ...greu de crezut ca'si mai revine fara o interventie chirurgicala. Share this post Link to post Share on other sites